Vetenskap och attraktionslagen

Det finns otroligt mycket populärvetenskapligt material att ta del av om man är intresserad av kvantfysisk och relationen med attraktionslagen. Den absolut bästa filmen om detta hittar du nedan.

What the Bleep do we know?

Den här filmen är en banbrytande dramadokumentär som utforskar kvantfysikens naturlagar och kopplingen till mänskligt medvetande – alltså hur vi hur vi uppfattar och upplever våra liv. Vetenskapligt är filmen ett dramatiskt skifte i hur vi förstår den osedda subatomära världen och hur tankar blir till saker och ting.

Med andra ord med hjälp av den här filmen så ökar din förståelse för hur attraktionslagen fungerar. Det Abraham pratar om får du här samma budskap men vetenskapligt beskrivet på ett sätt så lekmän förstår.

Det här är min absoluta favoritfilm, alla kategorier!

Gregg Braden

Gregg Braden är en person som förklarar attraktionslagen utifrån ett vetenskapligt perspektiv och relaterar till kvantfysiken. Detta gör han på ett sätt som gör det otroligt lätt för en lekman att verkligen förstå hur det fungerar.

Han har också ett fokus på ålderdomliga läror och tekniker och visar även här hur de uråldriga traditionerna är helt i linje med dagens vetenskap. Min absoluta favorit!

Bruce Lipton

Bruce Lipton är också en av mina favoriter. Bruce är en medicinare och har forskat om gener och ämnen relaterat till det. Du kan söka på Youtube efter filmer med honom. Det här är helt i linje med Abraham säger.

Gregg Braden, Joe Dispenza och Bruce Lipton

Fantastiska människor, var och en med sin speciella inriktning. Men egentligen är det same, same. Allt det Abraham säger beskriver de här forskare utifrån sina discipliner. Jag rekommenderar alla tre – otroligt intressant att lyssna på dem.

Det finns fler vetenskapsmänniskor som försöker föra ut sina upptäckter på ett lättillgängligt sätt till den breda massan. Dessa är bara tre av en mängd personer som brinner för ämnet.

Relaterade inlägg:

Vad finns det för samband mellan attraktionslagen och kvantfysik?