Varför gillar andra inte mig? Attraktionslagen förklarar

Du har kanske märkt att vissa människor inte gillar dig och om du känner till attraktionslagen så vet du också att vi skapar alla vår egen verklighet. Du vet att om andra inte gillar dig så beror det på något du har i dina frekvenser som attraherar in dessa personer. I detta inlägg får du 9 olika förklaringar till vad det kan bero på och vad du kan göra för att ändra på det.

  1. Attraktionspunkten. Vi attraherar det vi sänder ut, vilket menas att den frekvens vi vibrerar på drar till sig liknande saker. Ogillande drar till sig ogillande. Så vem är det som ogillar vem?  
  2. Olika ställen men samma människor och händelser. Om du märker av ett mönster, dvs att det verkar som om samma händelser händer om och om igen men det är olika platser och olika personer inblandade. Då kan du vara säker på att dina frekvenser vibrerar stadigt på samma nivå.
  3. Andra gillar inte dig. Om du känner av att andra inte gillar dig kan det handla om helt andra saker än vad du tror.
  4. Attraktionslagen ger dig det du sänder ut. Du får det du sänder ut oavsett om du vill ha det eller ej.
  5. Det är inte andras ogillande du känner av. Det är faktiskt ditt eget ogillande över att du inte är den du är, som du känner av.
  6. De vill att du ska komma till deras våglängd. Andra vill att du ska komma till deras våglängd, men om du gör det så kommer du inte att känna dig bra.
  7. Kan jag höja andras vibrationer? Det går, men det är egentligen inte den frågan du vill ställa.
  8. Så här skapar du frihet. Den sanna friheten får du genom att acceptera alla där de är.
  9. Den riktiga anledningen till att du vill träffa människor som är på din våglängd är att du vill vara i kontakt med den du verkligen är – ditt Inre Jag.

Session med Abraham (Abe) och Hot Seater (HS) om att andra människor visar ogillande och om mönster som upprepar sig

Här har jag sammanfattat en session som är otroligt kraftfull och jag tror att den kan vara till hjälp för många människor som funderat över det här med andra människors ogillande och vad man kan göra åt det.

HS: Min fråga handlar om att försöka för mycket och om mönster som upprepar sig.

Abe: Vänta, det här är intressant. Idag har vi pratat om att göra manifesteringarna mindre viktiga och istället göra hur du mår som det absolut viktigaste i ditt liv. Nu vill du prata om kämpandet…?

HS: Min problem är inte att hitta lyckan utanför mig själv. Jag är bra på att vara lycklig men det är som att det går tillbaka varje dag, eller varannan dag. Det är perioder där jag känner mig otroligt fantastisk och jag vet att jag är i Vortex. Sen är det andra dagar när jag inte ens kan komma ihåg hur det känns att vara i Vortex.

Abe: Visst är det intressant, även om du ser vad som händer med personer som hamnar i Heta Stolen. En del kommer hit med ett problem och är alldeles konfysa men efter att vi har pratat en liten stund kan de inte ens komma ihåg varför de ställde frågan.

Attraktionspunkten

Det du beskriver är att vilken frekvens du än har, och vilket mönster som har kommit upp från dig senaste tiden/stunden är den attraktionspunkt som du har. Du har helt enkelt inte tillgång till andra tankar som skiljer sig från den attraktionspunkten.

Lösningen på det problem är att bli mer generell när du pratar om att du inte är där du skulle vilja vara. När du blir generell blir det på något sätt med utspritt – inte så tydligt, som gör att det går att ändra sin attraktionspunkt. Är det något speciellt som du vill prata om?

HS: Jag har sett ett mönster på senaste tiden om vad som händer när jag är tillsammans med andra människor som jag inte vet vad det beror på. Jag är en utåtriktad person men någonting har hänt de senaste 2–3 åren och jag håller på att skapa samma historia hela tiden.

Olika ställen men samma människor och händelser

Ett exempel är att jag precis har kommit tillbaka efter att ha varit ute och luffat i 3 månader. Det var en fantastisk upplevelse. Jag var på olika Hostels och träffade olika människor men jag skapade samma händelse gång på gång.

Abe: De följde efter dig från ställe till ställe.

HS: Exakt! Det värsta är ju att nu vet jag ju att jag skapar det själv.

Abe: Det är det bästa, eftersom när du vet att du gör det, då har du kontrollen över det.

HS: Det stämmer.

Abe: Det är mycket bättre att veta att det är du som skapar det, än att det skulle vara någon Gud som är arg på dig.

HS: Jag vet ju att jag vet det nu, men det är svårt att jobba på det.

Abe: Ok, var lite mer specifik.

Andra gillar inte mig

HS: Andra människors första intryck av mig är att de inte gillar mig. Jag vet inte varför, av någon anledning så stör jag dem. När jag sedan lämnar hela händelsen så kan jag prata med mig själv så att jag mår bättre. Att jag är en bra person osv. När jag sedan hamnar i samma situation igen blir det som att min energi tar helt slut.

Abe: Här kommer något riktigt intressant, det är något som de flesta människor är helt ovetande om. Vi ska först ta det lite kortfattat som en slags bas för förståelsen, sen kommer du att förstå vad det handlar om. Det mesta känner du till, men det finns en bit som saknas.

Attraktionslagen ger dig det du sänder ut

Vi känner alla till attraktionslagen och du vet att den frekvensen du har, den får du tillbaka. Du har en uppfattning om andra att de inte är mottagliga för dig. Du märker att de inte är det, så då blir de inte mottagliga för dig. Du märker att de inte gillar dig, så då gillar de dig inte osv, osv. Det är som att du skapar hela scenariot. Olika ställen, olika människor men det är samma saker som händer hela tiden.

Attraktionslagen är basen för allting. Det du tänker och det du känner är det som du får mer av. Du vill veta hur du ska bryta den här cirkeln.

Eftersom attraktionslagen bara ger dig det som du är i närheten av så är det logiskt att när du har bestämt dig för att människor som du träffar, stör sig på dig, som du säger. Då är det de människorna som du har tillgång till.

Människor har en mängd olika vibrationer och är på olika våglängder. Det här som vi kommer att säga nu är något som verkligen kommer att ge nytt ljus på frågan:

”Där du är vibrationsmässigt är så vibrationsmässigt mycket där du är, att du har den mest tillfredsställande kommunikationen med andra människor som är där du är vibrationsmässigt.”

Du är i höga vibrationer och de är i lägre vibrationer, det som händer är att de på ett omedvetet plan gör de allt vad de kan i sina försök att kommunicera för att få dig att komma till den nivån de är. De gör det eftersom annars går det inte att kommunicera med varandra.

Utan att mena det på ett medvetet sätt så vill de att du ska vara på deras våglängd och det händer även på en omedveten nivå och om du INTE verkligen bryr dig om hur du mår, så är det lätt för dig att gå till den väglängden.

Det är inte andras ogillande du känner av

När du går dit, till deras våglängd, så är det INTE deras missnöjde med dig som du känner av. Det är istället bristen på resonans med den som du verkligen är, ditt Inre Jag, som du känner av.

Människor försöker få dig till deras nivå, det är inte något som de är medvetna om eller menar. De bara gör det. De ser någon som du, och med ditt iögonfallande framträdande, vi pratar inte om ditt vackra utseende.

Vi pratar om ditt vibrationsmässiga framträdande. Du har kunskap, du är ivrig och du har en stark önskan om att uppfylla din livsupplevelse. Du har en väldigt stark utstrålning. Vi såg dig där bak, och vi väntade bara på att ditt motstånd skulle minska lite innan vi tog fram dig hit.

Du strålar, det går inte att missa dig och du är ”a pain in the a… whatever” för människor som inte är på samma våglängd som dig men som gärna vill vara där. Det som bekymrar dem är att du lever det liv som de skulle vilja leva. Och de vet inte vad de ska göra åt saken.

De vill att du ska komma till deras våglängd

De ger ut en vibration som är lika med i vilket läge de är, och de vill på ett omedvetet sätt att du ska komma till deras våglängd. Och eftersom du går med på det, när du möter de där på deras våglängd så blir din känsla av att inte vara i kontakt med ditt Inre Jag det som gör att du mår dåligt. Det kanske är för starka ord, men det lite som att ”sätta ljuset under skäppan”. Det är alltså att du inte är den du är som gör att du inte känner dig bra.

Det är inte deras godkännande eller icke godkännande av dig som du någonsin har sökt efter. Det är din egen synk med den du är som är det du söker efter.

Kan jag höja andras vibrationer?

Det vi hör dig fråga är:

”Abraham, hur kan jag på ett konsekvent sätt vara allt det jag är och känna allt det jag är. Jag vill kunna resa under 3 månader och jag vill vara så i synk med Source att jag kommer att höja vibrationerna på alla som jag möter. Jag vill höja deras vibrationer, inte att de ska dra ner mig.”

HS: Och vara stabil i det.

Abe: Det gör du genom att (1) först och främst lära dig förstå hur dessa lagar fungerar. (2) Sen att du har två olika utgångspunkter vibrationsmässigt sett. (3) Det tredje är att förstå att hur du känner dig och indikationen på hur bra det går för dig. (4) Det fjärde är genom att ha tillräckligt många med möten med många människor så att du till slut känner att det var du som var upplyftande för andra.

Inte att andras mindre höga vibrationer är dominerande. Det sista var fel ord; det finns inga vibrationer som dominerar. Det är matchande vibrationer.

Med andra ord så skulle de andra inte kunna ”dra ner dig” om du inte hade en tendens att gå dit ner. Anledningen till det är av den enkla anledningen att du har skaffat dig en vana att gå ner i frekvens.

Det som har hänt är att så här har det varit tidigare men det har inte bekymrat dig tidigare på samma sätt som det gör nu. Det beror på att du har fått smak på det andra. Du har högre krav nu, du är inte beredd att sänka dina frekvenser.

Sen är det att de pratar en massa goja, de pratar om oviktiga saker, sånt som inte betyder någonting för dig. De bara håller på och pratar om obetydliga saker, hela tiden.

Det finns så mycket mer meningsfulla saker som man kan prata om, än vad de flesta människor pratar om. De känner inte till det du har kunskap om.

Så här skapar du frihet

När du slappnar av och erkänner var de är, och att det är absolut perfekt var de är. De lever sina liv och du har absolut beundran för livet som de lever eftersom det bidrar till utvecklingen. När du gör på det sättet så kommer allt att bli lugnare. Det blir så att du kommer på dig själv att älska dem, även om de inte älskar dig. Det är i det läget som du får absolut frihet, frihet från motstånd. Det är egentligen den enda frihet som finns.

När du kan älska någon som inte älskar dig, då måste de komma upp till din nivå frekvensmässigt, annars kommer det inte att bli någon interaktion mellan er.

Det betyder att om du är stadigt i höga frekvenser, så kan de inte komma till samma Hostel som du gör.

En som är connectad till strömmen av energi, en som är i höga frekvenser är mer kraftfull än miljoner som inte är det.

Du känner till allt det här, det är därför som du irriterad över det.

HS: Ja, jag vet. Jag har studerat er ett tag, jag fick Sarah-böckerna när jag var tolv. Jag vet ju allt det här, men jag känner att jag inte kommer loss.

Abe: Det känns som om du sitter fast varje ögonblick som du inte är den du är. Men du vet också att det inte finns någonting som heter att man är fast i något. Det är därför som du kunde uttala dig så lätt.

Känner du dig inte helt annorlunda än när du först satte dig i stolen? Att förstå vad som händer, hjälper inte det?

Om du skulle till Heta Stolen nu och vi skulle ha den här konversation. Hur skulle det låta NU?

”Jag gillar att vara den jag är, och jag är ofta den jag är. Jag vill oftare vara den jag är”

HS: Jag vill attrahera in fler människor som är som jag är.

Abe: Hur vet jag vem jag verkligen är, om jag inte hade ögonblick när jag inte är den jag är? Hur kan jag särskilja vad som är vad?

Den riktiga anledningen till att du vill träffa människor som är på din våglängd

Varför vill du attrahera in människor som är på din våglängd?

Vi ska svar i ditt ställe:

”Eftersom det är bevis på att jag är i synk med mitt Inre Jag, något som jag verkligen vill vara.”

En del säger att de vill attrahera in människor som är på samma våglängd eftersom det känns bättre när det händer. Men det handlar egentligen om att:

”Jag vill attrahera in människor på min våglängd, eftersom jag VILL vara på min våglängd.”

Det är våglängd som är det viktiga ordet är. Inte andra människor som bekräftar det eller förhöjer våglängden.

Jag vill vara på min våglängd eftersom inget annat känns tillfredsställande för mig. Jag kan inte tolerera något annat. Jag vill inte vara här i den yttersta framkanten av utvecklingen utan att jag har mitt Inre Jag med mig. Jag vill vara i synk med den jag är, så att när andra dyker upp i mitt liv så är de också i synk med vilka de är. Det är ”festen” som jag vill vara på.

Relaterade inlägg:

Varför dömer andra mig?