Tankens kraft

Att tankens kraft är stor det vet du redan. Frågan är ju hur man för att använda tankens kraft. Här får du konkreta tips om attraktionslagen för att få tankens kraft att fungera så att dina tankar kan förvandlas till ting.

Förvandla tankar till ting attraktionslagen

  • Fokusera på positiva aspekter

Attraktionslagen fungerar så att lika drar till sig lika. Det innebär att du ska fokusera på de positiva aspekterna av allt du observerar. Hittar du något som du definitivt inte gillar, vänd dig bort ifrån det. Försök inte transformera eller hitta på positiva aspekter som du egentligen inte tror på. Vänd dig bort, fokusera på något annat område.

  • Stoppa dina tankar – så höjs dina frekvenser

Genom att meditera så höjs dina frekvenser, när dina frekvenser höjs tillåter du det du vill ha att komma in i ditt liv.

  • Det som händer när du höjer dina frekvenser

När du höjer dina frekvenser blir du mer mottaglig för de signaler som universum ger dig. Istället för att styras av det du tror är logik så låter du dina impulser vägleda dig framåt och i vad du ska göra.

  • Bli mer självisk – fokusera på ditt eget välmående

Du måste se till att du först och främst prioriterar dig själv och hur du mår. Du har ingenting att ge andra om du inte först är i synk med dig själv och ditt Inre Jag.

Abraham instruerar hur du förvandlar tankar till ting – hur attraktionslagen fungerar

Här nere har jag sammanfattat ett av Abrahams tal där de konkret och handfast vägleder oss i hur vi ska göra för att förvandla tankar till ting. Processen är enkel men för de flesta av oss inte helt lätt införliva.

Det här talet anser jag vara helt fantastiskt upplyftande. Att meditera gör underverk, jag började meditera för mer än 30 år sedan. I början använde jag guidade meditationer, för att sedan gå över till att helt stoppa tankarna. Just nu mediterar jag till ljudet av en fläkt. Ljudet är tillräckligt stabilt och ointressant och det gör det lätt att fokusera på. Det finns appar med olika ljud som du kan ladda ner till din telefon. Prova dig fram till vad som fungerar bäst för dig.

Abraham talar:

Vad ska du göra som är lite annorlunda än det du hittills har gjort? Du ska titta efter fler positiva aspekter med en situationen där du är. Det kan ibland bli en fälla eftersom när du har redan identifierat en negativ aspekt och när försöker du hitta en positiv aspekt på din nuvarande situation så blir de negativa aspekterna bara fler och fler. Du anstränger dig helt enkelt för mycket.

Stoppa dina tankar – så höjs dina frekvenser

Om vi var i era skor skulle vi varje morgon sätta av 20 minuter för att stänga av tankarna. Det gör du genom att fokusera på din andning eller lyssna på droppet av vatten. Esther brukar lyssna på ljudet från luftkonditioneringen. Lyssna på något som är stadigt och som inte distraherar för mycket.

När du fokuserar på det så blir dina tankar mindre och mindre aktiva, till slut blir det väldigt liten eller ingen alls aktiv frekvens inom dig.

 När det händer så höjs dina frekvenser och det som händer fysiskt i din kropp är att ibland kan du få en känsla av att du lösgör dig från din kropp. Ibland kan du känna av en rörelse i kroppen. Ibland kan du tolka det som händer till ett känslomässig tillstånd; t ex att du känner blizz eller välbefinnande.

Meditationen är effektiv när du få en känsla av att du lösgör dig från din kropp. Det mest effektiva är om du har kommit i det läget så kan du inte känna skillnaden mellan dina fötter och din näsa. Du känner bara medvetenhet och du känner inte din fysiska kropp.

Om du åstadkommer detta, t ex om du mediterar i 20 minuter och du bara känner av det här de sista minuterna så räcker det. Då har du åstadkommit tillräckligt med frigörande från din kropp så att dina frekvenser har kunnat höjas. Då är du i ett annat stadie av mottagande. Dvs då har din förmåga att kunna ta emot ökat.

Det som händer när du höjer dina frekvenser

Allt i ditt vanliga liv som du redan hade planerat att göra, allt har ändrats genom att du höjt dina frekvenser.

Du kommer att se allt i ett helt annat ljus än tidigare. Sen får du impulser och du hör dig själv säga saker som du vanligtvis inte brukar säga. Eller du tänker på en historia som egentligen inte alls känns relevant för sammanhanget. Men det känns ändå som att det är viktigt att säga, att tala om det. Så du berättar den historien, sen kommer något annat ut från detta att du berättade historien, som sen leder till någonting annat, osv.

Sen är du där, som ett fullständigt vittne det spår som du följer. Det här låter för de flesta av er som: ”sen gick jag dit, och sen åkte jag dit, och sen gjorde jag det …”

Det vi vill säga är egentligen att: ”jag gick dit och det kändes riktigt bra, och sen åkte jag dit och det kändes jättebra, och sen gjorde jag det och det kändes också jättebra.”

Dvs allt faller på plats och det känns helt naturligt hur saker och ting utvecklar sig. Det är så här ditt liv fortskrider.

De universella orden från ditt Inre Jag

Vi vill ge er de här universella, icke-fysiska orden från ditt Inre Jag. Det här är vad ditt Inre Jag vill att vi säger till dig:

Du är på den exakta platsen som du hade för avsikt att vara. Ingenting är utanför schemat, ingenting är avlägset borta, allt är precis som det ska vara. Från den här punkten där du är nu och framåt så kommer du att vara mer medveten och uppmärksam på vad som händer. Du kommer att få en mer angelägen livsupplevelse.  

Det är många personer i den här världen som är här med dig och ingen av dem kom hit för att göra dig nöjd, men många av dem kommer att göra dig nöjd. Låt inte andra dra in dig så att du glömmer det du har hört idag. Kom ihåg att det du har lärt dig innan idag, kommer inte att vara till din fördel.

Vänd dig inte till andra människor för att få harmoni, även om många av dem kommer att ge dig harmoni. Vänd dig till Källenergin inom dig som kommer att leda dig till människor. Om du låter Source leda dig till rätt person så kommer ni två att uppleva kraften i samskapandet. Du gör redan en hel del av det här, men du gör det omedvetet. Du är just nu på randen av ett liv där saker och ting utvecklas och öppnas snabbt.  

Pengarna som du har velat ha, är redo för dig att ta emot. Balla inte ur eller grips inte av panik, kolla inte av hur långt du har kommit. Notera de subtila signaler som universum ger till dig om så mycket av det du vill ha. Det finns inga begränsningar, du kan få ALLT.

Din älskling är redo för dig, dina pengar är redo för dig, din önskade omgivning är redo för dig. Det är ingenting som har gått fel. Det finns ingenting i hela världen som du behöver oroa dig för. Det finns ingenting som du måste kämpa emot. Det finns inget ställe som du måste se till att du kommer till för att du ska vara på rätt plats, vid rätt tillfälle. Du har all kunskap och all förståelse som du vill ha och som du behöver för att du ska kunna bli en medvetet mottagare av allt som du har bett om.

Du kommer aldrig att sluta önska mer i ditt liv. Du kommer aldrig att känna dig tillfredsställd. Med varje ny sak som du tillåter komma in i ditt liv, desto mer kommer att öppna upp sig för dig.

Människor som inte förstår och som börjar betrakta dig kommer att undra om du inte är lite girig eftersom du kommer att tillåta inflöde i ditt liv av saker. Något som för människor inte förstår kommer att framstå som om du får mer än din rättmätiga del av överflöd.

Överflöd av goda vänner, överflöd av bra saker, överflöd av saker som är underbart med livet. Du måste förstå att det meningen att det ska vara så för dig. Det är meningen att du ska blomstra. Du kom hit för att bli skapare av din egen verklighet. Ingen av er sa: ”jag kommer att skapa en verklighet som jag inte gillar.” Ingen av er kom för att skapa en verklighet som ni inte skulle få ta del av.  

Så här fungerar det

När du är ute bland människor så ska du bara utstråla den du är. Ägna ingen tid de närmaste dagarna åt att förklara för andra om det här. För om du tar kärnan av det vi har sagt här och försöker förklara det för andra så är det här de rätta orden du skulle säga. Och vi säger att det aldrig kommer gå in hos någon av dem. Det här är de korrekta orden som ni skulle säga:

”Kära du, jag har bestämt mig för att först och främst se till att jag är nöjd mycket oftare än jag har gjort hitintills. Även om jag älskar dig så kommer jag att överlämna till dig själv att se till att du blir nöjd, under ett tag. Jag kommer inte att försöka på alla sätt och vis att få ditt godkännande eller uppmärksamhet. Jag kommer att ge min fulla uppmärksamhet till mig själv och världen och jag kommer att göra mitt bästa för att njuta av livet.

Jag kommer att uppmärksamma hur jag känner mig och det kommer att vara anledningen till att jag spenderar tid med någon. Jag kommer att vara med dem som är riktigt roliga att vara med. Jag kommer att vara med dem som jag gillar att samtala med.

Jag kommer att låta alla val jag gör, handla om hur det känns för mig. Jag älskar dig så mycket , men jag kommer att titta på dig som den mest själviska personen som någonsin gått på denna jord för jag kommer att vara den mest själviska personen eftersom jag har äntligen förstått att när jag är självisk så är jag i kontakt med allt det jag är. Då, och endast då kommer jag att ha någonting att ge till någon annan.

Jag säger inte att jag vänder mig bort från dig. Jag säger till dig att jag kommer att rikta in mig på den som jag verkligen är och bli riktigt bra på det. Sen kommer du att få den uppmärksamhet som du kommer att gilla. Men under tiden kan du gå härifrån och lämna mig i fred.”