Kan man slösa bort tid?

Enligt min uppfattning och mina erfarenheter så enda gången du möjligtvis kan slösa bort din tid är när du inte mår bra. Men egentligen inte ens då, eftersom när du inte mår bra så vill du bara en sak, och det är att må bra! Attraktionslagen säger ju att det är våra önskningar som skapar utvecklingen; så med andra ord så bidrar du bara till utveckling när du väntar med att ”ta tag i saker”. 

Du kan aldrig slösa bort din tid. Det enda som händer är att du samlar bara in mer data. Ju mer data du samlar in, desto klarare och tydligare blir det för dig vad du inte vill ha, och därmed vad du vill ha istället.

Att tro att man slösar bort sin tid bygger på den allmänna missuppfattningen att vi måste GÖRA för att bevisa vårt värde. Utan att GÖRA tror många att man slösar bort sin tid. Inget kan vara mer felaktigt. Vi har inte kommit hit för att GÖRA sådant som andra tycker att vi ska göra. Vi ska agera för själva nöjet att agera/handla.

När du känner motstånd mot att göra något så är det en tydlig signal att du inte ska göra det. Det finns alltid någon anledning till att du känner motstånd. Lyssna på dina signaler! Det kommer något annat istället, något som är bättre för dig.

Din uppgift här i livet är att leva livet och vara glad och lycklig. Du behöver inte göra något och du kan aldrig slösa bort din tid.

Det senaste året har jag gått från att (åtminstone ibland) känna dåligt samvete för att jag ”slösar bort tid” till att vara fullständigt förvissad och övertygad om att jag aldrig kan göra det. Den känslan av frihet är outstanding, något jag önskar att fler ska få uppleva.

Här nere har jag sammanfattat en session med Abraham som är intressant eftersom de tar upp såväl frågan om slöseri med tid och även vad det innebär att vara van vid att vara connectad med Source-Källenergin.

Session med Abraham (Abe) och Hot Seater (HS) om att slösa bort sin tid

HS: Det är så mycket som jag vill prata om men det har kokat ner i att jag inte vet vad det är som jag vill.

Abe: Men då vet du ju att du vill veta vad du vill. Det är ju att veta någonting, så du berättade just för oss en stor fet …, eller hur?

HS: Är det möjligt att slösa bort tid?

Se det som tid för datainsamling

Abe: Nej! Eftersom när du inte vet vad du vill så samlar du in data. Det betyder att när du kommer väl i synk med dig själv, så kommer du att snabbare veta vad du vill. När du upplever olika kontraster så sållar du det du vill ha och det du inte vill ha. Du sänder ut önskningar och din Vortex tar emot dem. Men du är inte i linje eller i synk med dem.

Man skulle kunna säga att du har slösat din tid, men det har du inte eftersom den vibrationsmässiga variansen mellan den du har blivit och den du tillåter dig själv att bli, blir mer tydlig för dig nu. Vi tycker att det är värdefullt.

Du vet vad du inte vill ha, då vet du vad du vill ha och då blir du MER. Men du har fortfarande inte tränat dig själv tillräckligt, eller du bryr dig inte tillräckligt om hur du känner dig för att riktigt kunna känna dig fram till det. Gapet finns där fortfarande och när gapet blir större mellan den du har blivit och vad du vill, så skickar du ut starkare önskningar.

Det gör du tills den du egentligen blir så kraftfull. När Source som finns i dig ger ut den på ett sånt stadig och konsekvent sätt att det blir svårt för dig att undvika det.

Om det är så att du inte saknar det, och att det finns ett stort gap, hur mår du då? Inte särskilt bra. Det är guidningen som du får. Nu är det dags att fokusera.

Om du inte känner disharmoni så är du nära

Om du har bett om många saker och om du samtidigt inte känner dig olustig. Vad betyder det? Det betyder att det inte är något stort gap. Du är närmare den du verkligen är, och vad du vill ha, än vad du ger dig själv cred för. Och det är det som gäller för dig!

Hos dig finns det inget stort gap. Det är inte så att du har rört dig till en frekvensmässig plats som du inte är mottaglig för. Du är ganska mycket i synk med det du ber om, så det är inget stort gap.

Men du är som så många människor, du likställer dina önskningar med ångest.

Vi bad en kvinna en gång att berätta vad hon önskade sig. Men hon kunde inte komma på något. Vi började föreslå olika saker som hon kanske skulle vilja ha. Men hon svarade: Nej, det vill jag inte ha, det har jag redan.

Då sa vi att hon tror att önskan är detsamma som längtan. Det är det inte! Önskningar är ljuvliga! Önskningar känns som begär. De känns som intressen.

Är du intresserad av något?

HS: Ja, det har jag men sen så … Jag har velat skådespela sedan jag var liten. Jag har tagit lektioner och gjort lite reklam. Men sen när det gäller att få större roller så känner jag mig inte motiverad. Det är inte så att jag känner mig rädd. Det är bara det att det känns dött!

Jag tänker att det nog inte är rätt sak för mig annars så skulle jag jaga efter roller.

Om du verkligen är intresserad av något så gör du det

Abe: Om du inte känner dig inspirerad att röra dig i riktning mot något så finns det en anledning. Din tolkning är att du känner att du måste göra något fel?  Men det kan mycket väl vara så att den idén inte kommer att ge dig det du verkligen vill ha.

Gillar du att jaga efter vilda gäss? Gillar du att spendera pengar på sånt som inte kommer att lyckas? Gillar du dålig timing?

HS: Nej.

Abe: Gillar du att samarbeta med människor som inte är särskilt bra på det de gör?

HS: Nej.

Abe: Då är det kanske därför du inte känner för att försöka få roller. Det är något att verkligen tänka på!

Du är INTE på fel ställe

Hur snabb är du inte på att förutsätta att du är på fel ställe. Vi pratar till er alla! Förutsätt inte att du är på fel ställe, förutsätt att du är på rätt ställe.

Om det verkligen var en bra idé så skulle inte vilda hästar kunna hindra dig. Till dess att det inte känns så, gå inte åt det hållet!

HS: Ok. Det jag gillar att hålla på lite med är det här med andlighet. Det har jag gjort sedan jag var 13 år.

Abe: Så du ”håller på lite” med andlighet?

Vi har gett dig allt det vi har från universum och du ”håller på lite”. Vi skojar med dig, men vi ”håller inte på lite”, vi har gett dig allt vi har!

HS: Jag hörde en buddistisk munk säga hur svårt det egentligen är att få en fysisk kropp. Han sa att det var jämförbart med en sköldpadda som tar ett djupt andetag och sen dyker ner till botten på en ocean för att sen komma upp igen på samma ställe. Är det verkligen så svårt att komma in i en fysisk kropp?

Abe: Absolut inte, förutom om du försöker bli en sköldpadda. Det där har någon hittat på.

HS: Jag har hört er tidigare säga att ni älskar oss därför att …

Den icke-fysiska energin behöver ingen kropp

Abe: Låt oss säga så här att det finns oändligt mycket mer medvetenhet som är fokuserad i den fysiska världen än det är människor.

Det icke-fysiska behöver inte ha en specifik fysisk kropp för att kunna flöda. Den uppfattningen är en missuppfattning. Det är en ström av medvetande.

Häromdagen åkte Esther runt i en golfbil tillsammans med sin dotter Tracy och hennes barn runt på den stora egendomen i Texas. De åkte runt och samtidigt så lekte de en lek. Någon av barnen sa: Var ska vi åka nu? Sen valde de ett ställe som låg långt bort från det ställe de var. Det var ofta grindar som de måste öppna och stänga och så vidare. De spenderade timmar och åkte från ställe till ställe och på varje ställe de var så var det en Road Runner (en slags snabbspringande fågel) som stod där och väntade på dem. Det var precis som om han visste vart de skulle och tog en genväg dit. Sen stod han där och väntade och det precis som om han tänkte: var har ni varit?

Luke sa: ”jag tror att Jerry använder den där Road Runnerns ögon för att se oss.” Esther visste att det var på det viset. Sedan dess så kikar den där Road Runnern på Esther hela tiden genom fönstret. Hon öppnade dörren häromdagen och sa: ”kom in”. Han kom inte in, men använde sig av så många sätt att njuta av fysisk upplevelser.

Det du berättade kan man verkligen säga är att prata om bristtänkande. Brist på kroppar? Verkligen?

HS: Är det flera icke-fysiska som är kopplade till var och en av oss? Är det som ett slags party runt oss?

Abe: Ja, det är det, hela tiden. Kollektivt medvetande. Hela tiden.

Vi refererar till det i singularis; vi säger ditt Inre Jag, eller vi säger Abraham men det är ett kollektivt medvetande. Du är multifacetterad och du kallar till dig det där multifacetterade medvetandet. Ni har bestämt att vara i individuella ”klumpar” och ni faktiskt har missförstått vad ni verkligen är.

Träning ger färdighet

HS: Jag vet att det inte finns något svar på vad som är det bästa sättet… och ni har gett så många olika alternativ man kan göra. Men jag har faktiskt så svårt bli lycklig och fortsätta vara lycklig och nöjd med nuet. Jag har svårt för att inte känna att det är något som är fel och att det är något som jag borde göra?

Abe: Du behöver bara träna på det. Det är bara svårt för dig eftersom du inte har tränat på det. Det går lättare och lättare ju mer du tränar på det.

HS: Hur tränar jag på det? Det känns så oklart?

Abe: Genom att börja med sånt som är enkelt och se hur länge du kan hålla dig där. Två saker kommer att hända när du gör det.

Det ena är att attraktionslagen kommer att ge dig mer och mer saker som du kan fokusera på. Det andra är att du kommer också att bli mer uppmärksam i ett tidigt stadie när du börjar vobbla. Det är en bra jämförelse med vobblande; att stoppa vobblandet tidigt.

Om det är som du säger, att du inte kan få igång ett positivt momentum, så beror det på ett stadigt införande av motsägelsefull energi. Det är ungefär som: ”Ja, men…”. ”Jag vill ha det, men …”.

Det här är anledningen att du har motsägelsefulla vibrationer

I dina försök att vara alla andra till lags eller vara helt och hållet objektiv så tränar du upp dig att vara i kontrasterade vibrationer. Det innebär att det saktar ner vibrationerna av det som du vill ha.

När Esther började skriva så var hon verkligen bestämd med att göra det. Det hjälpte henne när Jerry inte lämnade, som hon vill benämna det som hände när han gick över till andra sidan. Han är mer närvarande nu som icke-fysisk än han någonsin varit.

Han är mer närvarande i Esthers sinne, hon känner hans närvarande mer nu än när han levde. Hon har en mycket större förståelse för vem han är nu och vad han tänker om det hon gör nu, än vad hon hade tidigare.

Men det var en stor fördel av hennes spontana känsla av förlust när han gick över till det icke-fysiska. Esther kunde tillfälligtvis inte kunde kontrollera sitt vobblande. Det var ett stort vobblande, hon kunde inte se det komma och hon förväntade sig inte att känna som hon gjorde. Under ett tag så visste hon inte vad hon skulle göra åt det.

Under den här processen av att känna sig så disharmonisk; en stadig känsla av splittring så föddes en önskan som i och för sig inte var ny. Den kom bara tillbaka på ett mer kraftfullt sätt, och det var hennes önskan om att må bra. Den önskan kom in i en ny bana eftersom hon faktiskt inte hade varit medveten om hur härligt det är att må bra.

Det är ungefär som Jerry brukade säga: ”Man saknar inte kon, förrän båset är tomt”

Det här händer när du vant dig vid att vara connectad

Du saknar inte din connection förrän du inte är connectad hela tiden. När du inte är hela tiden är connectad så blir din önskan så stark och så tydlig att det kommer till en helt annan nivå. När du sen återupptäcker den där nya och höga platsen, så kommer du att må så bra som du aldrig har känt förut.

Esther ville först knappt erkänna det. Hon trippade på tå in i den känslan. Hon kunde säga till Jerry:

”Jag är riktigt lycklig, fast jag vet att jag borde vara det. Jag saknar dig verkligen, det gör jag. Om jag fokuserar tillräckligt länge på det så kan jag få mig själv att gråta.”

Men självklart så vill du må bra och livet kommer att göra så att du kommer att må bättre och bättre. Om du tillåter det!

HS: Det var bra!

Abe: Ja, det är det.

HS: Tack så mycket! Bara en sista kommentar. Jag tycker Esther är så vacker och hon är så fin i färg. Jag gillar när Esther har färg på sig.

Abe: Esther gillar svart. Det är den sanna färgen på hennes hjärta! (Publiken vrålar av skratt.)