Hur vinner man pengar – attraktionslagen visar vägen

Många drömmer om att vinna storvinsten; alltså att vinna enormt mycket pengar. Attraktionslagen säger: ”Be så ska du få” och det är många som ber om att vinna pengar, men vinner ändå inte. Varför kommer inte pengarna när jag har bett om dem?

Om du är seriös i din önskan om att få mer pengar i ditt liv, och om du även är villig att lägga ner lite tid på att försöka förstå skillnaden mellan att vinna och att inte vinna så är det här blogginlägget för dig. Ger du dig själv tiden att ta in det som sägs här så kommer det att gagna dig otroligt mycket.

Det är de där subtila skillnaderna i ord, tankar, känslor och därmed frekvenser mellan vad du tror att du sänder ut, och vad du egentligen sänder ut för vibrationer, som gör hela skillnaden. För ett otränat öra kan det synas vara likvärdiga ord, men det är faktiskt en enorm skillnad.

Jag har sammanfattat en session (två Youtube-klipp) från Abrahams officiella hemsida Abraham-Hicks.com där de här subtila skillnaderna verkligen kommer fram på ett tydligt sätt. Videoklippen ger så mycket mer än bara texten. I klippen kan man verkligen känna de subtila skillnaderna och man kan känna av energierna. Ett tips är att du klickar på kugghjulet och minskar uppspelningshastigheten till 0,75. På så sätt kan det bli lättare att höra och förstå vad som Abraham säger.

Pengarna finns i Vortex – det enda du ska göra är att gå dit. Det betyder att pengarna som du bett om, existerar redan. De är dina. Det enda du ska göra är att tillåta de att komma in i ditt liv och det gör du genom att vara utan motstånd, utan tvivel eller oro.

Harmoni kontra disharmoni i din förväntan – Det betyder att du sänder ut motstridiga signaler. Du vill ha pengarna men du vet hur svårt det är att vinna, och det gör att du innerst inne inte tror på att du kan vinna. Detta innebär att dina frekvenser pendlar mellan olika ställen.

Om du ger ut dubbla signaler, kan du aldrig få ett tydligt svar. Tänk bara på hur det är din kommunikation med andra människor. Ger du dubbla signaler där, så sprider du otydlighet och osäkerhet. Mottagaren vet inte vad du egentligen vill eller menar. På samma sätt är det med attraktionslagen. Du måste vara tydlig och konsekvent, inte fladdra hit och dit.

Frekvensmässiga obalanser hindrar – Det betyder att när du försvarar, rättfärdigar eller kanske hävdar att du behöver pengar så ger också obalanser i dina frekvenser. Du behöver aldrig förklara eller rättfärdiga något som du vill ha. Vill du ha – så vill du ha, och det är även din födslorätt att få det du vill ha.

Du har kommit hit till jorden och rätten till det du vill ha finns med i hela det konceptet. Det här tycker jag är det mest fantastiska med det som Abraham lär ut. Kanske lite svårt att ta in, men när du gör det så kommer du att känna skillnaden i hela kroppen.

Du måste först göra den känslomässiga resan – Innan du kan få pengarna som du vill ha måste du ha en stadig och kontinuerlig frekvens som är i synk med det du vill ha. Du måste känna känslan som pengarna ger. Känna känslan av frihet och valmöjligheter. Du kan inte låta din nuvarande verklighet styra hur du känner dig. Det är det här som är svårt för de flesta.

Hur ska man kunna bortse från verkligheten om jag just nu inte har några pengar, eller för lite pengar? Här får man helt enkelt träna sig på detta. Med konsekvent träning så går det. Abraham tycker att vi ska ”stoppa huvudet i sanden”. Ett råd som går emot allt vad vi fått lära oss. Men om du tänker efter, hur bra är egentligen de livsråd du fått under din uppväxt? Inte bra alls enligt min mening. Om de vore bra skulle fler människor kunna sina liv som de verkligen vill, men så är det ju inte.  Jag hävdar att de flesta har fått det mesta om bakfoten.

Vara i frekvensmässig match med pengarna – Vad gör du 94 miljoner dollar? Känns den summan ofattbart stor? Ja, i så fall är du inte en match för den summan. Du måste känna dig bekväm med det du ber om. Om du däremot känner att det skulle vara superkul med så mycket pengar. Att du vet vad och hur du skulle hantera dem? Ja, i så fall är du definitivt en match.

Det är det här som menas med att vara i frekvensmässig match med pengarna. Känns det för stort och för mycket? Minska summan som du vill ha till dess att du känner dig bekväm. Sen kan du succesivt öka på beloppet.

Session med Abraham (Abe) och Hot Seater (HS) om receptet på att vinna pengar

HS: För många år sedan hade jag en dröm om att jag skulle vinna på lotto. Jag skulle vilja vinna idag för jackpoten är 94 miljoner.

Abe: Saken är den att du inte kan vinna på lotto från den plats du är idag. Du kan inte få något som du inte har om du inte är en frekvensmässig match till det. Du måste VARA det du vill ha, då kan du få det. Med andra ord så måste du känna överflöd som är likvärdigt din begäran.

JACKPOT, vilket intressant ord. Det antyder MYCKET (94 miljoner är mycket), det antyder SÄLLSYNT, det antyder INTE TROLIGT. Det känns för det mesta inte som nästa mest logiska steg.

Om du hade sagt:

”Universum, jag skulle kunna ha användning för mer pengar” – så är det väldigt lite disharmoni i de orden.

Om du oftare hade den känslan, så ofta att du till slut kom till det läget att du började förvänta det. Efter ett tag blir det naturligt för dig att tänka och säga:

”Universum, jag skulle absolut kunna ha användning för mer pengar. Jag förväntar mig att mer pengar ska komma till mig.”

Harmoni kontra disharmoni i din förväntan

Med en förväntan som är mjuk och utan motstånd skulle mer pengar börjar flyta in till dig. Men när du säger:

”Universum, jag vet att det finns den här otroligt stora hög med pengar som finns där borta. Jag vill att de ska komma till mig.”

I den meningen är den vibrationsmässiga disharmonin så enormt stor att du inte alls förväntar dig att det ska komma till dig. Även om du av och till kan känna hopp av de orden, men eftersom det är bara sekunder av förväntan håller du inte vibrationerna uppe tillräckligt länge.

Vi har aldrig sett någon person som kan överdriva sina ord tillräckligt mycket så att de kan göra det vibrationsmässiga hoppet som krävs för att pengarna ska flyta in.

Du säger:

”Universum, ni kan ge de mig den där jackpoten och göra så att allt blir bra.”

Men det fungerar inte på det sättet. Du måste hela tiden vara i den frekvensmässiga vibrationen som matchar pengarna, för att det ska fungera. När du är konsekvent i frekvensen av välmående så svarar attraktionslagen – Universum på alla möjliga olika sätt på din önskan om mer pengar.

När du är i de där höga frekvenserna kan du få en impuls att stanna vid Seven-Eleven och köpa en lott och den lotten ger jackpoten. Men för att få den impulsen så måste du vara i Vortex, du får inte en sån impuls annars.

Pengarna finns i Vortex – det enda du ska göra är att gå dit

Du måste in i Vortex, du måste också vara van att vara i Vortex. Det som är intressant är att när du är i Vortex så säger du inte att du vill vinna på lotto. Du säger:

”Pengar flyter in till mig i överflöd. Det kommer in lika fort som de går ut. Jag har inget behov av pengar eftersom pengar flödar in. Pengar är som luft, jag andas in och jag andas ut. Pengar kommer in och de går ut i en stadig ström. Pengar strömmar helt naturligt in och ut i mitt liv.”

Du måste in i Vortex och sen ger Vortex allt du behöver för att lista ut hur du ska göra allt eftersom.

Tror du på Vortex?

HS: Absolut.

Abe: Tror du att du har varit och är Source energi även om du nu är i din fysiska kropp?

HS: Ja, det gör jag.

Abe: Tror du att du genom att leva ditt liv har hävdat din rätt till en stor förmögenhet?

HS: Ja, det tror jag.

Abe: Tror du att det väntar på dig? Att det finns där med ditt namn på? Tror du att redan är kopplat till ditt bankkonto och att ingen kan ta det ifrån dig?

HS: Ja, det gör jag.

Abe: Förstår du vad som krävs för att du ska kunna hävda din rätt till förmögenheten?

HS: Nej.

Abe: Du är nästan där. Allt som du svarat ja på, innebär att du har hävdat din rätt till den. Du vet att du har bett om den, du vet att ditt Inre Jag sköter om den för dig. Du vet att vi lever i ett frekvensmässigt universum, du vet att du är en frekvensmässig varelse och du vet att du kan hitta den frekvensmässiga vibrationen av förmögenheten. Du vet att universum aldrig gömmer den och du vet att attraktionslagen alltid ger dig det du ber om. Du vet att du måste vara samarbetsvillig för att få den.

Allt du behöver göra är att komma i Vortex, det är det som krävs. Du måste in där, du måste veta att du är där ofta. Du måste träna på känslan av överflöd även om ditt bankkonto just nu inte reflekterar de 94 miljoner som är på väg till dig.

Du måste först göra den känslomässiga resan

Du måste ta den känslomässiga resan till förmögenheten innan du tar den ekonomiska resan dit. Det är just det som de flesta människor har mycket svårt för att göra. De flesta låter sina frekvenser vara samma som den verklighet som de observerar. Det är den delen som du måste jobba på. Det är den delen som är lite knepig.

Du kan ändra det du säger, du kan förlika dig med där du är. Du förlikar dig med det livet som du levt. Det liv som gett dig möjligheten att vilja ha så mycket pengar. Med andra ord så har du upplevt mycket kontraster, konstraster som gjort att du bett om mycket.

Vi är helt eniga med dig att du ska ha den förmögenheten som du hävdar är din. Vi är helt med på det. Vi vet att du kan hitta ett sätt att få tillgång till den. Men du vet inte det än eftersom du inte har tränat tillräckligt på den känslomässiga delen.

Du låter de bevis som manifesteras för dig, bli det som du tror på. Vi däremot låter det som är i din Vortex bli det som låter oss tro.

HS: Jag tror på att förmögenheten finns där. Jag vet att det finns ett gap mellan förmögenheten och mina förväntningar.

Abe: Det är bra. Du menar:

”Jag tror att det finns där, jag tror att det finns ett gap mellan det jag förväntar mig och det som finns i min Vortex. Jag tror att jag kan stänga det där gapet. Jag tror att mina känslor är nyckeln till att kunna stänga gapet. Jag tror att känslan av ”hopp” är i närheten av Vortex. Jag tror att ”tro” är på insidan av Vortex. Jag tror att jag har tillgång till de här pengarna. Jag tror att det finns en väg till pengarna och att det kommer att vara en lätt väg för mig.

Jag tror att vägen till pengarna är via Vortex, jag tror att vägen dit är genom att synka mig med Source, som faktiskt är den större delen av mig. Jag tror att när jag är frustrerad så är jag inte där. Jag tror att när jag är hoppfull så är jag närmare. Jag tror att när jag är lycklig så är jag där, jag tror att när jag är tacksam så är jag där.

Jag tror att när jag är tacksam för det som händer i mitt liv, så är jag där. Jag är tacksam för allt jobbigt jag har haft i livet för det har gjort så att mina önskningar är så starka.

Jag vet att jag är den som skapar min egen verklighet. Jag vet att de här sakerna är sanna. Jag tror att jag kan manifestera allt det som jag vill ha.

Jag behöver inte springa runt och fråga andra människor som har mycket pengar, hur de har fått sina. Varje människas väg är unik. Det som är gemensamt för alla som har lyckats med det de vill, är att de har hittat ett sätt att vara i frekvensmässig synk med det de har frågat efter. Det är allt jag behöver göra, det är det som jag letar efter.”

Hur gör man för att träna upp sina frekvenser så att man inte fastnar i ”verkligheten” utan hamnar i Vortex?

Abe: Berätta om att vinna på lotto.

HS: Det skulle kännas otroligt bra.

Abe: ”Det skulle…” i framtiden alltså. Vi ska ställa frågan på ett bättre sätt:

”Hur känns det att vara en frekvensmässig match till att vinna jackpotten?”

Känner du skillnaden? Hur skulle det kännas om något som inte har hänt, händer?

Hur känns det att vara på ett ställe där någonting händer? Det är en skillnad som är viktig.

Hur känns det att vara i den frekvensmässiga närheten av att vinna på lotto? Hur känns det? Hur känns det att vara där?

HS: Det känns att jag är där och att jag har möjlighet att göra allting som jag vill.

Abe:  Du säger: ”Har möjlighet att göra allting som jag vill”. Känn efter hur det känns:

”Jag har möjlighet att göra allting som jag inte har kunnat göra förut”

Det finns en aning av ”trots” i de orden.

”Jag har möjlighet…, jag förtjänar det…” – Där finns också en känsla av trots.

Men vi vill ställa frågan: Hur känns det att vara där?

HS: Det skulle …

Abe: ”Det skulle …”. Fortfarande i framtiden. Du och alla andra ser bara verkligheten som den är. Därför känns det inte som ett ställe – ett tillstånd som du är i. Det är ett ställe där du vill vara, men det känns för dig som om du först är tvungen att vinna på lotto innan du kan komma dig.

Men det är inte så som attraktionslagen fungerar. Du måste först vara där frekvensmässigt, sen kommer medlen.

Frekvensmässiga obalanser hindrar

Försök att beskriva hur det känns att vara i frekvensmässig närheten av pengarna. Kan du förstå vad vi menar?

Om jag behöver det, så är jag inte där. Om jag vill ha det, så kanske jag är där. Om jag försvarar det jag vill ha, så är jag absolut inte där.

Om jag är tacksam för det, så är jag där. Om jag förväntar mig det, så är jag där. Om jag behöver det som en kompensation för något, så är jag inte där.”

Med andra ord så behöver du hitta ett sätt att lösa upp knuten kring dina egna frekvenser. Du måste vara där frekvensmässigt sett innan det kan komma.

Människor säger till oss: ”Abraham, jag vill vara där borta.”

Vi säger då: ”berätta hur det är där borta”

Då säger de: ”Jag kan inte, jag är ju här där jag är.”

Det är precis vad som har hänt här just nu. När vi frågar hur det är där borta där du har vunnit jackpoten, då säger du:

”jag vet inte, ge mig jackpoten så ska jag berätta hur det är.”

Du måste sluta göra de sakerna som gör att du håller dig själv ifrån det som du vill ha. Det som du gör, som håller dig borta från där du vill vara är det du gör nu.

Hur känner du inför människor som är extremt förmögna?

HS: Det är kraftfullt. De är kapabla att leva det liv som de vill leva.

Abe: Det var verkligen ett bra svar. Hur känner du inför människor som är riktigt, riktigt rika? Det är viktigt eftersom du berättar för oss att du vill bli av dem.

Om du vill bli en av dem så måste du uppskatta dem som är det. De flesta gör inte det, de flesta människor säger:

 ”jag ska bli annorlunda när jag blir rik. Jag ska bli rik, men jag ska vara snäll. De där andra de är rika, men inte alls trevliga.”

Vi säger att det är en frekvensmässig obalans i det. Det finns knutar där som behöver nystas upp. Du kan inte vara i ett tillstånd av att ”behöva” och ha en ”önskan” på samma gång. Det är två helt olika frekvenser.

På samma sätt kan du inte ställa en fråga och få ett svar på samma gång. Det är också två olika frekvenser. Du kan inte heller behöva ha pengar och samtidigt kunna ta emot massor med pengar eftersom det också är olika frekvenser.

Du måste träna på att ha rätt frekvenser, sen kan den vinnande lottokupongen komma in i ditt liv.

Hur känns det att vara i ett tillstånd där massor med pengar finns i ditt liv? Hur känns det?

HS: Det känns bra. Det känns som en stor lättnad, en massa bekymmer som försvinner.

Abe: Jaha, där är det! Du har rätt, men bekymmer är det aktiva ordet här. Bekymmer är det som är aktivt här. Du försöker bli av med bekymmer, och du kan inte bli av med bekymmer så länge som du fokuserar på bekymmer.

Ska du ha pengarna i en klumpsumma?

HS: Absolut!

Abe: Ok, nu vill vi prata om det. Vad ska du göra med så mycket pengar? Finns det någon bank där du kan sätta in dem?

HS: Absolut. Men jag kan investera pengarna i fastigheter, aktier, fonder etc. Det finns massor med olika investeringsmöjligheter. Jag är mycket kapabel till att hantera den mängden av pengar.

Abe: Vi tror dig. När han sa de där orden, var han inne i Vortex eller ute? (Abe frågar publiken som samstämmigt säger: I Vortex.)

Vara i frekvensmässig match med pengarna

Bara under det här korta samtalet har du gått från att vara en person som inte alls var i frekvensmässig match till pengarna eftersom du känner att du behöver eller förtjänar pengarna eller att det skulle göra dig fri från bekymmer, till att vara en person som ”äger” det. En person som vet vad du ska göra med dem. Bara den lilla konversationen ändrade frekvenserna hos dig på ett avgörande sätt. NU är du inne i Vortex, pengarna är dina.

Så är det, och vi skojar inte med dig det minsta lilla. Du har gjort arbetet, det är klart.

Det du måste göra nu för att det ska manifesteras är att du behöver vara i Vortex ett tag. Men du behöver inte vara där inne länge för att du ska känna hur det känns.

Det här är biten som vi så gärna vill att du ska höras. Om vi hade övertygat dig om existensen av Vortex och det du placerat där. För den förmögenheten hade inte funnits där för dig om du inte hade bett om den. Med andra ord så är den där, och den existerar.

Om vi har övertygat dig om att det är sant, så måste det faktum att du vet om det, göra att det känns lättare. Att veta detta måste göra dig stolt. Att veta detta måste göra dig stark och säker. Att veta detta måste göra att du känner dig mer levande.

Du vet vad du har gjort som har placerat detta i Vortex, du kan lägga en känslomässig begäran på det genom att känna entusiasmen över det.

Kan du känna hur verkligt det är, att vi VET vad du har gjort. Vi hittar inte på det här. Vi reflekterar tillbaka till dig det verkliga av vad du har gjort. När du vet det, även om än bara till en liten grad av vad vi vet, så MÅSTE det manifesteras för dig.

Men vi vill inte att du ska gå in i Vortex för att det ska manifesteras. Vi vill att du ska gå in i Vortex för att vi vill att du ska KÄNNA så här.

Vill du läsa mer attraktionslagen kan du göra det här: