Hur tränar man upp sina förväntningar på attraktionslagen?

Du får alltid det du förväntar dig, alltså måste du träna upp dina förväntningar på att attraktionslagen ska ge dig det du vill ha. Det gör du genom följande 5 enkla sätt:

VADHUR
Förvänta dig alltid mer än du harTräna upp dina förväntningar så att de är högre än dem du har idag. Här gäller precis som inom alla andra områden; träning ger färdighet.
Fokusera på glädje istället för smärtaIstället för att gnälla och beklaga dig, fokusera istället på andra saker. Det kan vara vad som helst som gör att du känner positiva känslor; kärlek, hobby, fina minnen. Det viktigaste är att få ett positivt känslotillstånd. De flesta av oss är tränade att gnälla och klaga för att få som vi vill. Det fungerade med vår mamma men inte med någon annan.
Be inte om hjälp av de som inte kan hjälpa digSe till att bara be om hjälp av dem som kan hjälpa dig. Det är ingen idé att gnälla och be om hjälp av någon som INTE kan hjälpa dig. Ditt Inre Jag – Source är den mest kraftfulla som kan hjälpa dig, använd den hjälpen.
Lyssna inte på andras ”tuffa historier”En del framgångsrika människor använder ”tuffa historier” för att berätta om varför de lyckas. De gör det för att på något sätt berättiga att de är värda framgång. Men i själva verket så är det inte hårt kämpande som skapar framgång. De kanske jobbar mycket men de gör det för att de älskar att göra det de gör.
Gör så här för att träna upp dina förväntningarSäg så här varje dag:
– Universum, idag skulle jag vilja se bevis på att ni vet vad jag tänker på.
– Universum, idag vill jag se framsteg om …  
Var inte specifik, var generell i dina påståenden eftersom det minskar motståndet och motstånd är det som hindrar det du vill ha att komma till dig.

Nedan har jag sammanfattat en session med Abraham med en skådespelare som vill ha klargörande och råd om hur han kan finjustera sina önskningar och förväntningar på attraktionslagen. En mycket bra session som bl. a innehåller ett enkelt konkret sätt som alla kan börja använda sig av omedelbart.

Jag har använt den här metoden att varje morgon be universum av och till. Det intressanta är att det fungerar suveränt bra. När jag sett att det fungerar så förväntar jag mig att det ska fungera och det blir alltså en positiv spiral uppåt. En enkel grej att göra och väldigt effektiv, men som alltid så rekommenderar jag att du är uppmärksam på både dig själv och dina reaktioner.

När jag började skriva ner vad som hände, vilka tecken jag får, då nästan exploderade allt och otroligt många positiva saker hände.

Det som också är intressant är att när saker och ting börjar gå min väg så har jag en tendens att ”glömma” bort att göra det, varpå de positiva manifesteringarna saktar ner. Det går ett tag och sen kommer jag ihåg vad jag ska göra.

Jag tror att det här med att ”glömma bort” att göra bl. a att göra med att när jag mår bra då är jag mindre angelägen om göra det som får mig att må bra. En stor paradox!

Sen har jag upptäckt att när jag har för många rutiner som jag gör varje dag, så kan det bli för mycket. Det blir helt enkelt för stressigt och jobbigt, vilket i sin tur gör att det byggs upp ett motstånd. Men att be universum varje morgon om att du vill se förbättringar i område X är ett superenkelt sätt att öka dina förväntningar på att attraktionslagen ska verka till din fördel.

Session med Abraham (Abe) och Hot Seater (HS) om att träna upp sina förväntningar

HS: Fantastiskt att vara här igen, jag kan knappt tro att jag gjorde det.

Abe: Efter ett tag så kommer du att börja tro på vad som händer.

HS: Ni har ändrat mitt liv.

Abe: Well, du ändrade det, vi fokuserade på det och sen så kom du ikapp. Det är så det fungerar. Folk säger: ”Abraham, jag har följt er i åratal”. Men vi säger: ”Nej, det är vi som följer dig”.

Du skickar ut önskningar och vi följer önskningarna. Vi står där du har sagt åt oss att vara och håller upp ett ljus så att du ska hitta oss. När det händer, så förstå och erkänn för dig själv att det är det som händer.

”Jag skapade det här, jag kom i synk med det här och jag lever det.”

HS: Tack så mycket för det, jag börjar bli bra på det här.

Abe: Ja, ja.

Du får alltid det du förväntar dig

HS: När saker och ting inte händer på det sätt som jag förväntar mig så …

Abe: De händer alltid på det sätt som du förväntar dig.

”När jag upptäcker att mina förväntningar inte fungerar som de ska, så börjar jag märka det. När jag låter livet träna upp mina förväntningar så att de är helt felaktiga, då börjar jag märka det.”

Låt oss använda förväntningar på ett riktigt sätt:

 ”Jag får det jag förväntar mig”.

Det är aldrig på något annat sätt.

HS: Jag förväntade mig att få komma till Heta Stolen idag.

Abe: Ja, det är tydligt. Det är lättare den andra, tredje och fjärde gången. Publiken gillar det inte alls eftersom det känns ”orättvist”.

När positiva saker händer, då börjar man förvänta sig att positiva saker ska hända. Det är därför som ”ju bättre det är, desto bättre går det”. Det är också därför: ”Ju värre det blir, desto värre går det”.

Förvänta dig alltid mer än det du har

Det vi vill att du ska göra är att ha andra förväntningar än det som händer. Det är lätt att komma till Heta Stolen och sen förvänta sig att komma dit igen.

Det svåra är att aldrig ha blivit vald till Heta Stolen och sen bli vald. Det svåra är att förvänta sig saker att hända annat än det som du är uppmärksam på. Det är ju det vi pratar om varje dag, hela tiden, eller hur?

Hitta ett sätt som gör att du bryr dig mest om hur du mår, så att du inte är villig att tänka en tanke som inte känns bra, även om det verkar det mest vettiga.

”Jag har aldrig haft några pengar, ingen som jag känner har haft pengar. Min familj har aldrig haft några pengar och därför förväntar jag mig inte att ha några pengar.”

Att tänka så är inte speciellt hjälpsamt. Det kommer att bli som du förväntar dig.

Du har tagit in det vi säger, vad är det du vill prata om här och nu? Vad är nytt för dig?

HS: Jag vill bli bättre på att finjustera mina önskningar, mina förväntningar och allt det där? Jag har märkt att jag kan manifestera nästan omedelbart genom att bara ge det en tanke i förbifarten.

Abe: På saker som du inte har tänkt annorlunda på förut? Om det är en ny sak som du inte har någon förväntning på, så kommer Universum att leverera den till dig nästan omedelbart eftersom det finns inget ”push and pull” som pågår inom dig.

Om det däremot är något som du velat ha under en tid. Något som har gjort att dina förväntningar gör att du stöter bort det från dig, medan dina ord försöker dra det till dig. Det är något som du vill bli uppmärksam på och dina känslor är det som gör att du uppmärksammar det.

Gör så här för att träna dina förväntningar

Det här är vad vi uppmanar dig till:

Håll dig borta från de ämnena. Försök inte lära dig själv hur du ska göra genom att använda ämnen som är svåra. Du lär dig genom att använda ämnen som inte är svåra. Det betyder att du ska välja nya ämnen/områden:

  • Universum, idag skulle jag vilja se bevis på lyckliga människor.
  • Universum, idag skulle jag vilja se bevis på att ni vet vad jag tänker på.
  • Universum, idag skulle jag vilja se tydliga bevis på att det går framåt ifråga om något som jag tidigare inte sett har gått framåt.
  • Universum, idag vill jag se framsteg om …

Du ser att frågorna är så vaga att du inte blockerar det. Du är tillräckligt generell för att inte blockera det du vill ha. När Universum visar dig det, det, det, det, det och det då kommer du ihåg att du bett om det.

Dina förväntningar ändras när du ber om något som du inte riktigt tror på, men din fråga är tillräckligt klar, samtidigt som dina förväntningar inte försvårar att du kan ta emot det du bett om. Det är på det sättet som du överbryggar dina förväntningar.  

Efter ett litet tag så kommer du att börja känna dig oövervinnelig. Helt och hållet oövervinnerlig. Du kan ändra vädret om du vill. Du kan träffa på allt som du vill ha. Det finns inget som du inte kan modifiera i den riktningen som du vill att det ska bli.

HS: Jag vill berätta att under hela mitt liv, speciellt när jag var liten, har alltid vetat om detta. När jag t ex sett filmer om magi, Harry Potter etc så har jag alltid vetat om att det finns, det stämmer. Jag kan skapa från mitt huvud.

Folk har sagt att det är löjligt och sagt: varför har du inte handlat mer? Varför har du inte ringt den och den? Jag visste att det ibland skulle vara kontraproduktivt. Jag visste att jag kunde skapa en situation genom mitt fokus i mitt huvud.

Jag är så tacksam att jag faktiskt har manifesterat er och det har visat att det jag tror, faktiskt är sant. Jag har gett upp om en hel del saker, förresten så är jag också en skådespelare, och det verkar vara ett tema idag.

Sen jag hittade er förra året har saker ändrats, speciellt de senaste sex månader. Nu har jag börjat förvänta mig att mina drömmar ska uppfyllas igen (HS blir känslosam). Jag vill ha dem ”so bad” (så mycket att det gör ont) men jag har också förstått att vilja ha dem ”so bad” också gjort att de kommit utom räckhåll för mig.

Nu när jag tänker på min önskan om att få en roll eller medverka i en show så försöker jag att ta ner mina förväntningar så att de är mer lika något som jag lätt kan manifestera. Är det ett korrekt sätt? Jag brukar säga:

”Naturligtvis så kommer de att ringa mig, naturligtvis så kan jag få en roll i den där showen. Naturligtvis så är jag en bra kandidat för den filmen.”

Det har faktiskt inneburit att grindarna har öppnats på ett sätt. Jag blir kontaktad för att göra auditions. När min agent pratar om något projekt så säger jag till mig själv (inte till honom) att jag kommer att bli kontaktad.

Jag följer också de impulser som kommer till mig när jag mår bra.

Abe: Riktigt bra det finns en liten, liten finjustering som vi vill ge dig. Alla som är här kommer att dra nytta av detta.

När du drog efter andan, var det en indikation på att dina önskningar är starkare än du trodde. Det var därför det kände som det gjorde. Det förstärkte din önskan och orden som sedan följde var:

”Jag har velat ha det här ”so bad” under så lång tid”.

Vi vill bara påpeka en sak och du kommer verkligen att gilla det här.

Fokusera på glädje istället för smärta

Du gör fortfarande, det är så många människor gör det. Du vill påverka eller framkalla det du vill ha från universum genom känslor av smärta i stället för känslor av glädje och lust.  Det fungerade med din mamma, men inte med universum.

Om du ville ha något, så kom din mamma direkt. Människor tränar dig på det sättet. Alltså att du ska vara precis så behövande att du får det. Men det finns en kraft som är mycket större än det. En kraft som du vill träna upp dig på.

Du vill komma från kärlek inte att vara behövande. Från kärlek, inte smärta. Från att veta, inte från att gissa. Från att veta, inte från att hoppas.

Du är i ett läge där dina önskningar möts i mesta dels av hopp. Det ger dig ganska mycket av vad du önskar dig. Men när dina önskningar möts av ”att veta”, eller kärlek. När du inte försöker motivera normala människor, utan istället bara hanterar dina egna ”push and pull” vibrationer då kommer det att bli så mycket mer.

När du tror att du kommer att inspirera någon annan så blir det inte bra. Esther gjorde det med sin byggherre. Hon tänkte:

”Om han bara förstod att han försätter mig i en besvärlig situation och att jag faktiskt är alldeles för upptagen för att behöva hantera det här. Då kanske de kunde skynda på lite och på saker gjorda?”

Men nej, det bara saktade ner allting!

Inte för att byggfirman ville sakta ner, de ville inte medvetet straffa henne. Universum straffar inte Esther, varken medvetet eller omedvetet. Det är bara så att du inte kan komma dit du vill när du har vibrationer som inte är en match till det du vill.

Det är från dina rena önskningar och dina förväntningar om att du kommer att få dem, som du får dem. Men du vill inte verka så arrogant. När du är säker på din sak, så kommer andra som inte är säkra på sin sak, att bli förnärmade av din säkerhet.

Framgångsrika människor vill få andras godkännande genom att berätta sin ”tuffa” historia

Det är därför som berömda skådespelare berättar historier om hur de kämpade och kämpade innan de fick sitt genombrott. De vill ha ditt ”godkännande” för att de har lyckats. Det är ungefär som:

Om jag berättar om mitt kämpande på ett tillräckligt effektivt sätt så kommer du inte att vara arg på mig för att jag har lyckats.”

Det är många av er som gör på det sättet på många olika sätt eftersom ni är mänskliga. Därför att det verkar som om det är de som blir tillfrågade och får roller. Det känns som om de har trumf på hand. Men så är det inte!

Du har trumfen i din hand, i ditt sätt att ”push and pull”. Du märkte när du märkte att du höll tillbaka det du verkligen vill.   

Det är som att försöka få lite sympati från universum så att universum ska lysa sitt ljus på dig lite mer vänligt.

Förstår du vad vi pratar om?

Universum kan inte ändra sitt vänliga ljus som lyser på dig, eftersom det inte kan vara ett mer vänligt ljus än det är. Universum kan inte vilja mer för din räkning än det gör, eller tro mer på dig än vad det gör.

Be inte om hjälp av de som inte kan ge dig det du vill ha

Tänk på ditt Inre Jag som din riktiga agent, som den som håller allt du vill ha i sina händer och som vet att du fått rollen! Det är redan klart!

Ditt Inre Jag säger: Ja, ja, ja!

Så vem är det du vädjar till? De som inte har någon makt! När du vädjar till de som inte har någon makt, så håller du dina förväntningar på ett ställe där du inte tillåter vägen som ditt Inre Jag redan har stakat ut.  

HS: Jag förstår det där. Jag försöker göra så att det känns som det nästa logiska steg.

Abe: Jerry sa:

”Sätt korgen tillräckligt långt bort så att det känns exalterande att träffa den, men inte så långt bort att du inte tror att du kommer att träffa den.”

Det är ungefär det du pratar om.

HS: Ja. Jag försöker släppa den där känslan av att vara så känslomässigt berörd att jag nästan börjar gråta för att jag vill det så mycket.

Abe: Det är inget fel i det eftersom det visar på kraften i dina önskningar. Men det visar också på kraften i ditt motstånd. När du visar på kraften av dina önskningar utan att ha motstånd så är du bara outhärdlig. Då är du så säker på dig själv! Då oroar du dig inte för någonting. Du bara förväntar dig att underbara saker ska hända. Du går omkring och bara väntar på att nästa sak ska hända och du är redo för det. Du är ivrig varje dag.

När vi sa till Esther att universum kan behaga och överraska dig, så undrade hon hur det kunde vara möjligt? Att universum kan behaga, det visste hon. Men hur kan universum överraska mig, när jag skapar min egen verklighet? Om jag har satt allt jag vill ha i min Vortex, hur ska jag då kunna bli överraskad?

Vi svarade att det är timingen och kombinationen av de saker du vill ha som kommer att överraska dig. Det du har placerat i Vortex kommer att snurra till fantastiska kombinationer.

När du har positiva förväntningar, och har det på ett konsekvent sätt, så händer det behagliga saker efter varandra som bara fortsätter.

När du träffar andra då kommer du inte uppfattas som en skådespelare som längtar jobb. Du kommer att uppfattas som en skådespelare som vet att han kommer att få rollen.

Vet du varför så många av de stora filmerna castar samma skådespelare? Det är därför att när skådespelarna väl blivit castade, så förväntar de sig att bli castade till fler roller.

Det verkar som om filmbolagen bara väljer dem, eller mesta delen går till de skådespelarna. Det är en vibrationsmässig sak. Självklart är det lättare att förvänta sig att bli castad om man redan blivit castad tidigare.

Du kan, genom att förstå universums lagar, och genom att demonstrerar för dig själv varje dag att du har trumf i handen. Då kan du bli den personen som bara förväntar dig att saker och ting ska bli som du vill.

Esther vill säga till byggherren och alla andra som är involverade runt henne:

”Saker och ting ordnar sig alltid för mig, så vi kommer att ha kul tillsammans. Saker ordnar sig alltid för mig och jag tror att saker och ting ordnar sig också för dig till det bästa. Det kommer att bli kul att se hur saker kommer att ordna sig för oss.”

Säg så här:

”Saker och ting ordnar sig alltid för mig, så det betyder att jag kommer att vara stjärna i framgångsrika filmer. Saker ordnar sig alltid för mig så jag kommer med i riktigt bra team. Det går riktigt bra för mig.”

Jag har vinnande vibrationer är egentligen det du säger. Andra kommer att dras till det. Det är därför som självförtroende är attraktivt. När du är säker på dig själv så vill andra vara med.

Om du är osäker så blir folk osäkra och tittar sig omkring efter någon som är mer säker på sig själv.

Räcker det?

HS: Ja, tack så mycket!

Relaterade inlägg:

Det är lätt att manifestera när man inte bryr sig

Hur manifesterar man något snabbt?

Attraktionslagen; vilken betydelse har mina förväntningar?

Hur lång tid tar det att manifestera?

Bra övning för fantastiska resultat med attraktionslagen