Hur hänger frihet och pengar ihop?

Att pengar betyder frihet det förstår vi alla, men om vi vänder på ordningen av orden så att frihet = pengar då blir det ett nytt begrepp. För att kunna tjäna de pengar vi vill ha måste vi känna allt det som pengar betyder känslomässigt för oss. Vi är många som ser att har man pengar så har man också frihet. För andra så betyder pengar andra saker. Det kan vara valmöjligheter, det kan vara äventyr, lugn och ro eller något annat. Pengar betyder olika för olika personer. Men jag tror nog att för de allra flesta så betyder pengar frihet.

Här nere har jag sammanfattat en session där Abraham ger en helt fantastik repa om pengar och attraktionslagen. Kolla slutet av texten! Den texten kan du använda när du vill boosta dig själv, det tänker jag göra.

Session med Abraham (Abe) och Hot Seater (HS) om arbete, pengar och frihet

HS: Min fråga är om pengar. Jag pensionerades ungefär för 3 år sedan efter att ha arbetat i över 25 år. Jag älskar att vara pensionerad, det är underbart. Sen jag kom i kontakt med ert material så känner jag att jag vill ha mer pengar, men jag vill inte gå tillbaka till jobbet.

Jag vill ha massor med pengar. Jag vill resa runt i världen, jag vill bygga ett nytt hem och flytta tillbaka till en plats som jag älskar. Men jag förstår inte hur jag ska kunna göra det om jag inte börjar arbeta igen, och jag vill verkligen inte börja arbeta igen.

Abe: Vi har förstått det!

HS: Andra säger att jag måste börja arbeta igen.

Abe: Vi uppskattar väldigt mycket dina öppningsord där du sa att du har pensionerat dig och att du älskar det. Vad är det med pensioneringen som känns så mycket bättre än att arbeta? Har du kommit fram till vad det är?

HS: Ja, det är friheten, och det är att jag känner att jag kan vila.

Kontroll och frihet

Abe: Ok, vi vill inte heller att du ska gå tillbaka till arbetet. Du identifierade så enkelt och klart vad det är med pensioneringen som du älskar. Du känner dig fri. Vi pratade tidigare om att känslan av frihet är avsaknaden av motstånd. Vägen att nå till känslan av frihet och känslan av att vara utan motstånd är att ge upp kontrollen. Ge upp kontrollen av att vara tvungen att bete sig på ett visst sätt och att agera.

Tänk på på ordet kontroll, vad känns det ordet som? Kontroll av tiden? Kontrollen av ditt eget beteende eller kontrollen som andra har på dig? Att du behöver hålla dig inom ramar som andra har gett dig?

Allt det där som gör att du inte känner dig fri. Istället för att fokusera på arbetet, som du är glad över att du har lämnat, ska du istället fokusera på kärnan av VARFÖR det känns bra att du har lämnat det bakom dig.

Fokusera istället på tanken på den stora skillnaden mellan att vara pensionerad och att arbeta är frånvaron av kontroll. Avsaknaden på kontroll är orsaken till att du känner dig så mycket friare nu när du är pensionerad jämfört med när du arbetade.

I den här diskussionen vill vi inte försöka övertyga dig om att gå tillbaka till arbetet. Vi vill förklara för dig att i din bestämdhet att INTE gå tillbaka till arbetet, är egentligen en förstärkning av:

Jag vill vara fri och om jag arbetar är jag inte fri.”

När du tänker på att det sättet då håller du en frekvensen aktiv inom dig som gör att pengarna inte flyter in till dig. Så oavsett om du går tillbaka till arbetet eller ej, så innebär det att när du känner på det sättet kommer pengarna INTE att flyta in till dig.

Du har faktiskt en större möjlighet nu, en större trolighet av att låta så mycket mer, så mycket mer, pengar så mycket mer komma till dig nu när du är pensionerad och känner dig fri, än du gjorde när du arbetade.

Du blockerar inflödet av pengar!

När du arbetade så kände du dig bunden, och i avsaknaden av känslan av frihet, så blockerar du det enda som funkar för att pengarna ska komma in. Du blockerar känslan av frihet som är densamma som känslan av att ha pengar.

Vi vill verkligen förstärka detta. Vi vet att du tror att det funkar så här:

”Jag får så och så mycket per timme om jag arbetar eller så här mycket per år är lika med så här mycket pengar.”

Men vi säger det är så minimalt med pengar i jämförelse med den kraften som finns i attraktionen när det gäller pengar. De flesta som arbetar för pengar har som ett Mindset där de tänker:

”Jag måste göra det här så här mycket, och jag kan bara göra så här mycket. Jag kan inte sträcka mig själv längre och den här typen av arbete som jag kan, ger bara så här mycket pengar. Det finns ingen möjlighet att jag kan göra det jag egentligen vill göra.”

Att tänka så är detsamma som att blockera flödet av pengarna.

Du sa så mycket just nu. Du sa till oss, i alla fall var det här vad vi hörde:

”Det finns så mycket underbara saker i min Vortex; bygga mitt drömhem, återvända till platsen där jag föddes, resa runt i världen. Leva det livet jag vill göra. Det livet finns där borta men det kan inte komma till mig om jag inte arbetar. Och jag vill inte arbeta, och även om jag arbetade så skulle jag ändå inte kunna göra allt det jag vill”.

Det handlar om berättelsen som du berättar

Den enda orsaken till att det inte kommer till dig är den frekvensmässiga motsägelsen som finns inom dig. Det har ingenting att göra med huruvida du arbetar eller inte arbetar. Det handlar helt och hållet om den berättelsen som du berättar. Det handlar bara om historien som du berättar och hur du känner dig när du berättar den historien.

Det är lätt att förstå varför människor tror att pengarna som kommer till dom är lika med det agerande/handlande som dom har möjlighet att göra.

Se dig omkring; tjänar alla som jobbar hårt mycket pengar?

Men titta dig omkring, det finns massor med exempel. Titta dig omkring och se hur mycket pengar en del tjänar och försök förstå hur det hänger ihop med de 24 timmar/dygn som vi alla har.

Med andra ord, du kan aldrig skaffa dig en utbildning som rättfärdigar de pengar som en del människor tjänar. Det finns inte tillräckligt med timmar eller tillräckligt med ansträngning som man kan ge, som kan rättfärdiga de pengar en del tjänar.

Tänk också på dom som arbetar hårdare än någon annan du har sett. Personer som stiger upp i gryningen och arbetar hela dagen, nästan utan paus, gör nästan ingenting för sig själva. Stupar i säng och sover några timmar och går sen tillbaka till jobbet igen. En del av dom har 2,3 eller 4 jobb men klarar sig knappt ändå. Hur förklarar du det?

Vi säger att det beror på att dom inte använder hävstångseffekten som universum ger. De försöker istället skapa genom sitt handlande/agerande och det ger ingenting i jämförelse med att synka sig med det som finns i den vibrationsmässiga depån.

Genom alla år som du har arbetat och levt så har du skaffat dig, frekvensmässigt, en ordentligt förmögenhet. Vi menar det verkligen!

Du har redan en enorm förmögenhet som väntar på dig!

Vi tror inte att du riktigt förstår eller tror att den här frekvensmässiga depån är värt någonting. Om du trodde på det, på samma sätt som vi ser det, om du visste det, på samma sätt som vi vet det, så skulle du göra allt som är i din makt för att hitta den frekvensmässiga synken med det. Då skulle du kunna leva det lyckliga livet som du alltid velat ha.

Det måste helt enkelt vara så att du inte tror att det finns där i din frekvensmässiga depå annars skulle du (inte bara du, utan alla, även Esther) använda 100% av din ansträngning till att synka dig själv med det som finns i den frekvensmässiga depån.

Om du trodde på det, som det verkligen är, så skulle det vara så!

Vi tänker försöka oss på att sälja in det här till dig. Vi kan bara ta dig dit du är redo att gå. Allt som existerar, allt som du ser som har manifesterats, var en gång, innan det manifesterades, i den frekvensmässiga depån.

Det här är inte något av fantasi eller osynligt stjärndamm från någon fé. Det här är inte någon fantasihistoria som vi berättar. Det vi säger är basen för hur allt skapas. Det är förberedelserna av allt som du vill ha.

Det är reellt, det är riktigt, det är faktiskt. Du har placerat din förmögenhet där. Attraktionslagen har samlat det där frekvensmässigt. Där finns inte bara din förmögenhet utan även vägen till din förmögenhet, den roligaste resan till din förmögenhet. Det har redan stakats ut för dig.

Vart är du på väg?

Frågan nu är: ”Var är du någonstans på denna väg?”

Du visade oss precis vad de flesta av er gör. Du berättar historien som förhindrar dig från att vara medveten om var du ska hitta det du söker. Du kan inte hitta det eftersom du inte har den frekvensmässiga tillgången till vägen som kommer att leda dig till manifesteringen.

Din berättelse aktiverar en frekvens inom dig som gör dig blind för allt det som snurrar och som är på väg till dig.

Det är människorna som berättar vår version av berättelsen som får idéer, det är dom som är på rätt plats vid rätt tillfällen, det är dom som känner impulserna, som blir erbjudna investeringarna och som möter de rätta människorna.

Med andra ord så finns det oändliga sätt som den här förmögenheten kan komma till dig. Världen är full av pengar, det finns mer pengar som flyter in, mer överflöd än någonsin förut. Människor klagar över att de rika bara blir rikare och de fattiga blir bara fattigare. Men vi säger att ekonomin expanderar och utvecklas och det blir bara bättre. Varje gång som en idé föds så kommer de nödvändiga ekonomiska resurser in.

Det är inte så länge sen ni handlade med pälsar, fåglar, fjädrar, betor och stenar. Det var en gång basen i er ekonomi. Men kolla nu hur det ser ut! Nu är er ekonomi mest baserad mest på idéer. Det finns mer än tillräckligt för er alla!

Det du tjänar kommer inte att betyda att andra får mindre. Du måste bara komma i synk med vad som finns där i din frekvensmässiga depå.

HS: Tack så mycket, tack!

Berätta en ny historia

Abe: Hur skulle du berätta en berättelse som matchar det vi precis har sagt?

Du kan börja med: ”Jag vill inte arbeta, jag vet att jag inte vill arbeta”. Gör så att den berättelsen känns bättre, det betyder att berättelsen ska innehålla:

”Jag vill inte ha brist på frihet, jag vill inte vara fast. Jag vill släppa på motståndet, vilket betyder att jag vill släppa på kontrollen. Det betyder att den här gången tänker jag berätta på ett annorlunda sätt.

Jag kommer inte att få min förmögenhet genom handling. Jag kommer att låta attraktionslagen låta det komma till mig. Jag vet att det kommer att visa sig för mig. Jag vet att jag har lagt tillräckligt i min depå och jag vet att det finns en faktor av att ”vara värd” i det hela och jag känner mig inte som att jag inte skulle vara värd min förmögenhet. Jag har bara inte vetat om det här med att synka mig själv.

Men nu har jag fått upp ögonen för vad det betyder att synka mig själv frekvensmässigt till det jag vill ha. Jag kan känna att det kommer närmare.

Jag är hoppfull om att jag kommer att känna mig mer lättare och friare om det här. Och under tiden, kolla vilken bra grej jag har gjort för mig själv. Jag har arbetat hårt, jag har en bra bas för livet som jag lever.

Jag är pensionerad och det betyder att jag är fri. Jag kan mestadels göra det jag vill göra. Där jag bor är ett riktigt trevligt ställe, ett bra ställe att utgå från. Jag känner mig inte modfälld eller deprimerad. Jag lever faktiskt ett riktigt underbart liv. Jag känner mig stolt över mig själv och vart jag kommit.

Det är en perfekt tid i mitt liv; jag är pensionerad vid den här unga åldern och nu vill jag ha nya saker och nu jag har förståelsen för den här filosofin, de här nya idéer och den här nya förståelsen av hur universum fungerar.

Jag har redan visat att jag inte vill gå tillbaka till arbetet, till ett traditionellt arbete. Jag har aldrig velat göra det, jag behöver inte göra det. Jag kommer att göra det här annorlunda. Jag kommer att stanna här i det hemmet som jag har skapat och jag kommer att uppskatta det oändligt,

Jag ska uppskatta mig själv för allt som jag har åstadkommit och jag kommer nu att berätta berättelsen om överflöd. Jag kommer att börja drömma, jag ska komma ifatt frekvensmässigt med det som finns i min depå. Det kommer att bli så kul att se hur universum kommer att se till att jag kommer att möta med de saker som är nödvändiga för mig att möta.

På väg till de här drömmarna som jag har så kommer även det större och bättre hemmet som jag vill ha. All frihet och förmögenhet och alla grejer som kommer med det.

Jag är i processen av att attrahera det som känns som en slags ändstation. Jag är på väg på resan som är the time of my life därför det här är tiden när jag faktiskt har en berättelse som känns bättre.

Jag kommer att berätta berättelsen till dess att den känns naturlig och sen se bevisen på hur saker och ting rör sig dit.

Jag är på väg att visa mig själv att det inte är handling/agerande eller arbete, eller bojor eller brist på frihet som har gett mig något av det jag har i mitt liv. Jag har låtit restriktionerna av mitt gamla tankesätt hålla mig på en plats tidigare. Nu lyfter jag bort alla restriktioner.

Det här är den perfekta tiden i mitt liv, jag är på den perfekta platsen. Jag vet vad jag ska göra. Jag har precis signat upp för ett nytt arbete:

Jag är författaren av en ny historia. Jag ska berätta berättelsen om hur jag vill att det ska vara till dess att jag har gjort berättelsen så perfekt som jag vill att den ska bli.

Jag ska berätta historien, inte för att universum behöver höra den för att kunna ge den till mig, eftersom allt det jag vill ha är redan klart.

Jag berättar den här historien, och många olika versioner av den, bara av den enkla anledningen att jag vill må bra när jag berättar den. Därför att när jag känner att jag mår bra när jag berättar historien om mitt liv, så kommer jag i synk med det som redan finns där.

Jag kommer att berätta historien och se vad det är som händer, berätta historien och se vad som händer. Det är mitt nya yrke! Jag kungör det här till världen:

Jag är berättaren av berättelsen om överflödet i mitt liv och jag vet att jag lever i ett samverkande universum som kommer att backa upp varje mening som jag skriver eller säger.

Vilket underbart yrke jag har!

Jag kommer att diktera för universum för att komma i synk med min energi, jag kommer att diktera detaljerna om mitt fantastiska liv som jag nu börjar.

All is well here!

HS: Tack!

Relaterade inlägg:

Hur vinner man pengar? – Attraktionslagen visar vägen

Jag vill ha massor med pengar – hur ska jag få det?

Hur ska man göra för att attrahera in pengar?