Hur du träffar en partner snabbt – prova detta i två veckor

Om du inte träffar någon som du anser falla under kategorin: ”den perfekta partnern” så beror det helt enkelt på att DU inte är en match till den personen.

Du kanske har gjort listor på vad du vill att din partner ska ha, du har affirmerat, du har mediterat men ändå så dyker han/hon inte upp i ditt liv. Alltid finns det något som inte stämmer, något som du inte alls vill ha hos en partner.

Här får du några konkreta tips på hur du kan träffa en perfekt partner, och göra det snabbt.

  • Universum kan bara ge dig det du matchar med

Attraktionslagen som är den starkaste lagen i universum ger dig samma som den frekvens du har. Genom att fokusera på det som är fel hos de personer du möter, så får du bara mer av det. Med andra ord; din perfekta partner dyker inte upp i ditt liv. För att träffa den perfekta partnern måste du vibrera på samma frekvens.

  • 85 % rätt och 15 % fel – var ligger ditt fokus?

Om en person känns som 85 % rätt och 15 % fel då ska du fokusera på alla 85 % som känns rätt. Blunda för de 15 % som känns fel. De flesta gör tvärtom, dvs. fokuserar på de 15 % som känns fel. Genom att fokusera på det som är ”fel” stryper du möjligheten att träffa den perfekta partner.  

  • Gör så här de nästa två veckorna

Gör detta under två veckor och se vad som händer. Hos varje ny person du träffar så bestämmer du dig att bara fokusera på det som du tycker är bra. Lägg ingen uppmärksamhet på det som du inte gillar hos personen. Gör så med alla nya du träffar. Du behöver inte oroa dig för att du ska få någon som du inte vill ha, utan det du gör att du aktiverar de frekvenser som motsvarar det du söker. Kan synas ologiskt, men det är så attraktionslagen fungerar.

  • Anledningen till att man vill lämna ett förhållande

Beror på att man är fokuserad på saker hos den andra som inte känns bra. Det som händer att då aktiveras de delar hos den andra som du inte gillar och som personen själv inte heller gillar hos sig själv. Din partner känner sig då inte alls bra när han/hon är tillsammans med dig.

  •  Anledningen till att de flesta relationer går fel

 Beror på att man lägger ansvaret för hur man känner sig på den andre. Vi känner alla igen: ”Han/hon är si eller så, han/hon gör si eller så och det gillar jag inte”. Om bägge partner i ett förhållande tar fullt ansvar för sina egna känslor kan man inte skylla på den andre.  

Session med Abraham (Abe) och Hot Seater (HS) om hur man träffar en partner snabbt

HS: Jag känner att jag har fastnat och jag skulle vilja att ni hjälper mig med en fråga. Jag har jobbat med detta ett bra tag. Jag har försökt att vibrera på ett korrekt sätt för att träffa min partner. Jag har gjort processerna, visualiserat och föreställt mig.

Abe: Är du kräsen, eller?

HS: Ja, jag är kräsen.

Universum kan bara ge dig det du matchar med

Abe: Anledningen att vi frågar är därför att universum ger dig det bästa som universum kan ge dig beroende på de vibrationer du har. När du säger: ”nej universum, det här är inte rätt” då går du emot precis det vi har sagt åt dig att du ska göra. Kommer du ihåg att vi har sagt att du ska vara nöjd med var du är och vad du har?

Låt oss säga att universum har gett dig det du precis just NU är en match med. Universum har inte gett dig den perfekta partnern eftersom du inte matchar den personen. Är det inte så som det alltid är? Det du sänder ut frekvensmässigt är det enda som du har tillgång till.

Om universum ger dig något annat än det du vill ha, vad betyder det? Innebär det att universum gör ett misstag? Nej, det betyder att dina vibrationer inte matchar din idealpartner. Anledningen att det här fortsätter att hända dig beror på att du har mer uppmärksamhet på det du får och har inte tillräcklig uppmärksamhet på det som du vill ha.

Om du provar det råd vi kommer att ge dig under två veckor så kommer ditt problem att lösa sig. Är du redo för det?

HS: Jaa! Bring it on!

85 % rätt och 15 % fel – var ligger ditt fokus

Abe: Universum ger dig någon, ser till att du träffar någon som inte matchar den lista du har gjort på hur den perfekta partner ska vara. Men den personen matchar ungefär 85–87 % din idealpartner.

Det som universum ger till dig är potentiella partners som matchar dig till 85 – 87 %. Men det som händer är att du fokuserar på de 13 – 15 % hos den personen som inte alls matchar dig.

När du fokuserar på den delen hos mannen som är fel så håller du den delen aktiv i dina vibrationer. Universum säger att vi ger dig ALLT som du har tillgång till, inte allt det som du vill ha, men allt som du tillåter komma till dig just nu.

Anledningen till att du inte tillåter mer att komma till dig beror på att du gör ett sånt bra jobb med att observera vad du får och ett inte fullt så bra jobb med att komma ihåg vad det är du vill ha.

Två veckor till den perfekta partnern

Allt du behöver göra är följande, börja med nästa person som du har en träff med, gör en lista på deras positiva egenskaper. Gör det innan du träffar dom, gör det under tiden du träffar dem, gör det efter att du har träffat dom. Aktivera inom dig de där 85–87 % som universum har träffat rätt med. På det sättet inaktiverar du de delar som inte är rätt för dig. När du gör det så rensar du upp dina vibrationer lite grann.

Nästa man som du träffar blir en som är närmare din idealpartner, och nästa likaså. Men lämna dom inte sårade när du lämnar dom och går vidare. När du gör en bra jobb med att aktivera det positiva som du ser i dom innebär det att du lämnar dom i en frekvens som gör att när dom i sin tur vänder sig om så attraheras dom rätt in i en miljö eller en relation med någon annan som är rätt för dom.

Vi vill säga en viktig sak om detta, vi känner att du har förstått vad vi menar. Det här är nästa viktiga sak.

Det perfekta äktenskapslöftet

Det kan kännas som två olika saker att attrahera in den perfekta partner som att planera för den perfekta semesterveckan. Att planera och ordna för den perfekta semesterveckan känns som mindre viktigt än den perfekta partnern, eftersom semestern är över om en vecka. Med relationer tenderar du att säga att den perfekta relationen inte bara ska innehålla allt som du just nu vill ha, den perfekta relationen innehåller den där delen av ”tills döden skiljer oss åt” som är ett stort misstag.

Drar man ut det så innebär den delen med ”tills döden skiljer oss åt” att du måste lista ut allt som du någonsin kommer att vilja ha av en relation, inte bara det du just nu vill ha. Om det säger vi bara: ge upp den tanken. Vi tycker att det perfekta äktenskapslöften är ungefär så här:

”Jag gillar dig ganska mycket, vi får se hur det går.”

Ta bort pressen på dig själv

Ta bort pressen från dig själv genom att erkänna att du är en varelse som utvecklas hela tiden. Självklart är det så att du också vill ha en partner som också utvecklas. Du vill självklart ha en partner som i sin kärna är en frekvensmässig match till dig. Du vill ha en partner som också har upptäckt kontakten med Source. Det finns en hel massa saker som du kan ha intentioner om, men snälla du, var flexibel och ta bort pressen som säger: ”det här ska vara livet ut.”

Ha relationer som är ungefär som en veckas semester i taget. Innan du vet ordet av så kommer du att ha attraherat in någon som du vill ha ytterligare en vecka tillsammans med. Sen så fortsätter ni bara att förnya era löften en vecka i taget.

HS: Jag har bara haft relationer som varat ungefär tre månader och oftast har det varit den andra som velat avsluta.

Abe: Men om du fokuserar på de bästa aspekterna av den personen. Om du aktiverar det bästa hos den personen och det bästa hos den personen möter det bästa av dig, så skulle de aldrig vilja lämna dig.

Anledningen till att man vill lämna ett förhållande

Det som gör att en person vill lämna ett förhållande är att du vill att allt ska vara så perfekt att du blir fixerad på delarna som inte är bra. Då aktiverar du de delar hos den andra som du inte gillar, och som dom inte heller gillar hos sig själva. Då blir det så att den andra personen känner att när de är med dig, så känns livet inte så bra.

Det beror inte på att det inte finns en potential för ett bra förhållande, utan för att du uppmärksammar något hos dem som de trodde att de lämnat bakom sig eller som de vill lämna bakom sig.

Det finns inte två perfekta människor som kommer att bli tillsammans och bara visa varandra de perfekta sidorna av sig själva. Det existerar inte någonstans i universum.

Anledningen till att de flesta relationer går fel

Det som finns är mångfacetterade varelser som har många potentiella attraktionspunkter. Det som går fel med de flesta relationer är att den ena ger den andra helt och fullt ansvar för vad som är aktivt hos den första.

”Du ger mig inte blommor längre, du älskar mig inte längre som du gjorde förr”

Den andra personen gör på samma sätt och lägger också ansvaret över på sin partner.

När du bestämmer dig för att DU är ansvarig för hur du känner dig – då försvinner det mesta av de där problem omedelbart. Nu har du kontroll över hur du känner dig och när du har kontroll över hur du känner dig, då aktiverar du det allra bästa hos din partner.

Vi ska ge dig något som du vill höra, men som du inte är redo att höra. Vi ska tala om något för dig som vi vet.

Det finns tusentals potentiella partners för dig, du tittar inte efter ”den ende”. Den perfekta partnern finns i det frekvensmässiga område mellan där du är, och där du vill vara. Du måste skapa den perfekta partnern inom dig. Då kommer universum att matcha dig med den personen.

Gör så här

Det vi egentligen säger är:

Välj någon, förlika dig med ditt val, harmonisera med den personen och lev sen lyckligt i alla dina dagar.

Titta inte tillbaka, ångra dig inte. Säg inte att du har hittat något som du inte gillar hos personen. Säg istället att du har sett alla de här saker som du gillar. Säg:

”När jag fokuserar på de sakerna som tar jag också fram det bästa i mig. När det bästa i mig kommer fram, så kommer det bästa i dig fram. När det bästa i oss kommer fram så har vi det riktigt, riktigt bra och vem bryr sig om att det kan finnas någon annan.”

Vem bryr sig om att det finns andra som skulle kunna vara en bra partner? Det är ungefär som att gå till en fantastisk restaurang och äta en underbar måltid och samtidig önska att man var på en annan restaurang och äta en annan underbar måltid.

Om du äter en härligt underbar måltid, skulle du då bry dig om att det finns andra underbara måltider?

Det finns något som finns hos så många av er. Ni säger att ni måste hitta den enda och absolut bästa partnern, men vi säger hitta någon och gör den personen till din bästa partner. Det gör du genom att aktivera det bästa hos den personen inom dig.