Finjustera dina vibrationerna för att attraktionslagen ska fungera

Anledningen till att dina önskningar inte manifesteras beror på att dina vibrationer inte är en match med dina önskningar. Det finns ett antal anledningar till att du inte har de vibrationer som behövs för att attrahera in det du önskar.

Här är 10 orsaker varför dina vibrationer INTE är en match till dina önskningar och vad du ska göra istället att finjustera dina vibrationer så att attraktionslagen verkar i din favör:

  • 1. Uppmärksamheten ligger på det du INTE har. Om det du vill ha inte har manifesterats beror det på att du har vibrationer av brist. Du tror att du affirmerar och tänker positivt när du ser att det du vill ha kommer närmare och närmare. Men faktum är att då kan du faktiskt vara mer fokuserad på bristen än på det du vill ha.  
  • 2. Fokusera på det du HAR istället för det du inte har. Det enda verkningsfulla sättet att manifestera är att fokusera på sånt som du redan har i ditt liv som du kan känna tacksamhet för.
  • 3. Det är brist som är aktivt i dina vibrationer. Det kan vara svårt att verkligen ta in och förstå att du vibrerar ”brist” trots att du tänker positivt och affirmerar. Men så länge det du vill ha inte har manifesterats så har du bristtänkande.
  • 4. Du är den saknade biten. Den enda som kan göra något åt det du vill ha är DU. Det finns inga andra komponenter i manifesterandet. Du är den enda saknade biten i pusslet.
  • 5. Gör vad du kan för att komma i Vortex. Du kan använda vad som helst som orsak till att hamna i Vortex. Det har ingen betydelse vad du gör, det viktigaste är att komma i Vortex.
  • 6. Att handla /agera är inte lösningen. De flesta är fokuserade på ”att göra” men det effektivaste är istället att fokusera på att tänka och känna på ett sånt sätt att du mår bra.
  • 7. Var mer generell. Istället för att tänka på det du vill ha, som kan göra att du istället aktiverar tankar och känslor av brist så bli mer allmän och generell i dina tankar. Tänk; ”Allt ordnar sig alltid till det bästa för mig”.
  • 8. Det enda du behöver göra. Oavsett vad du vill ha så är det enda du behöver göra är att komma i Vortex. Alltså känna att du mår bra och vara glad och lycklig. Det är faktiskt det enda du behöver göra.
  • 9. Du kan göra något åt dina tankar. Dina tankar KAN du ändra. De flesta tankar som vi tänker är inprogrammerade och repetitiva. Om du vill så kan du träna din hjärna till att tänka andra tankar. Tankar som är mer produktiva för dig.
  • 10.Du har aktiverat de saknade bitarna. Så länge det du vill ha in i ditt liv inte har manifesterats så betyder det att de saknade bitarna är mer aktiva i dina frekvenser än tvärtom. Prova att sluta tänka på det du vill ha och fokusera istället på att träna upp dig på att känna känslor av lycka, glädje, roligheter etc.

Nedan har jag sammanfattat en session med Abraham där de pratar om att finjustera vibrationerna så att manifesteringen kan bli verklighet. Attraktionslagen fungerar alltid och när något som vi vill ha manifesterat i våra liv inte har kommit, betyder det att vi vibrerar på frekvenser som inte bidrar till manifesteringen. Vill du läsa mer om vem eller vad Abraham är, klicka på länken längst ned.

Abraham pratar om Vortex, direktöversätter man Vortex betyder det ”virvel” men Abraham definierar Vortex som: ”En frekvensmässig plats där alla våra önskningar finns.”

Vortex är den frekvensmässiga plats där alla våra önskningar finns

Session med Abraham (Abe) och Hot Seater (HS) om att finjustera vibrationerna så att manifesteringen kommer snabbare

HS: Min vision är så klar och den är så nära. Jag kan känna hur alla bitar börjar komma på plats. Jag vet inte när, hur eller några detaljer. Men just det gör att det känns så kul. Att veta att det kommer snart, bakom nästa hörn så kommer det att dyka upp.

Abe: Det finns något annat som är tydligt i dina vibrationer och det är att du har en uppmärksamhet på att det fortfarande är något som kommer i framtiden.

HS: Ja.

Uppmärksamheten ligger på det du INTE har

Abe: Det här vill vi hjälpa dig med att förstå. Om du har ett mål att åstadkomma något som inte har manifesterats ännu så din uppmärksamhet på frånvaron av det som du vill ha. Och det förlänger tiden det tar innan det manifesteras. Det håller det du vill ska manifesteras borta på obestämd tid.

Fokusera på det du HAR istället för det du inte har

Om du istället hade som mål att hamna i Vortex (att känslomässigt känna sig lycklig och glad) då skulle du kunna åstadkomma det du vill manifesteras omedelbart. I samma stund skulle du sluta med att hindra allt som du bett om, att komma in i ditt liv. Kan du känna skillnaden?

HS: Ja, det kan jag. Det är därför som jag säger att jag kan känna bitarna. Jag känner bitar varje dag. Jag känner också att när jag är i närheten av Vortex så känner jag hur lätt det är. Jag känner hur exalterad jag är, jag känner att jag vet.

Abe: Vi vill guida dig till att istället för att vara så angelägen om var du befinner dig i relation till det du vill ha. Istället för att vara medveten om de bitar som fattas, alltså att bitarna håller på att falla på plats, men har ännu inte fallit på plats så föreslår vi ett samtal om vad som finns i Vortex.

Prata istället om det som fungerar. Det är det som är själva grejen med ett Focus Wheel (en av Abrahams processer/övningar, min anm.). Syftet med ett Focus Wheel är att hitta något som du faktiskt redan tror på, något som matchar dit du är på väg. Du ska fokusera på något som du redan vet matchar det, istället för det som fattas.

HS: Ja, det kan jag och att jag också uppmärksammar vad som kommer till mig varje dag. Jag noterar när jag är i Vortex.

Det är brist som är aktivt i dina vibrationer

Abe: Ja, vi hör dina ord och vi tvivlar inte på att du menar det du säger. Anledningen till att vi svarar dig på det sätt som vi gör beror på att under tiden du räknar bitarna på väg till målet, så är de saknade bitarna aktiva i dina vibrationer. Det är det som hindrar dig.

HS: OK

Abe: Visst är det intressant? Så frågan blir ju:

Abraham – vad ska jag göra? Om jag är här men vill vara där borta, så kan jag ju inte låta bli att se att jag inte är där jag vill vara?

Det är precis det vi säger till dig.

Menar ni att jag inte alls ska fronta verkligheten överhuvudtaget? Att jag inte alls ska bry mig om verkligheten?

Det är precis det vi säger.

Det du ska göra är att förstärka, förstärka, förstärka, förstärka de bitarna som redan har fallit på plats, de bitarna som redan har kommit in i ditt liv. Attraktionslagen fungerar så att det du fokuserar på, det drar du till dig. Du ska göra det på ett sånt sätt att de saknade bitarna känns irrelevanta.

Du är den saknade biten

Använd det du har som en orsak för att komma i Vortex. Du ska inte använda det du inte har som någon slags motivation för att komma in i Vortex. Hör ni skillnaden? Kan du känna skillnaden? Det är en hårfin skillnaden, men en viktig skillnad eftersom det gör hela skillnaden.

Vi vill att du ska höra, och du har hjälpt oss att säga detta på ett nytt och tydligt sätt. DU är den enda biten som saknas, som vi vill prata om.

Om du inte är i Vortex så är det du som är den saknade biten. När du kommer i Vortex så är det omöjligt att det finns några bitar som saknas.

Gör vad du kan för att komma i Vortex

Du måste in i Vortex och du kan använda vilket sätt du vill för att komma dit. Det finns inte bara ett sätt, det finns oändliga sätt att komma dit.

HS: Är det lättare att försöka vara mer generell just nu? Som ett exempel så vill jag ha ett hus, och jag är väldigt klar över att jag vill ha ett hus.

Abe: Varför måste vi prata om det du vill ha men inte har? Varför måste vi prata om det? Vad handlar den här oavbrutna beslutsamheten att sätta fokus på något annat än något som redan nu är underbart och som redan finns i ditt liv?

Måste vi fylla gapet innan du kan känna dig hel? Måste du ha det där huset för att du ska komma i Vortex?

HS: Nej, det jag menar och det jag säger att det jag har nu är underbart och det fungerar. Jag måste flytta. Det blir lite som ”var vill jag flytta?” och hur ”vill jag att det ska hända?”. Nu tittar jag på hus som jag verkligen vill ha och så tänker jag att jag inte ska gå in på detaljerna så mycket eftersom jag inte har huset. Istället tänker jag på vilket som kan vara det nästa logiska steget mot huset. Vad kan jag göra som är ett steg i rätt riktning?

Att handla /agera är inte lösningen

Abe: Du försöker lista ut vad du ska göra men vi försöker övertyga dig om att du ska lista ut hur du vill känna dig. Du försöker lista ut vad du ska säga. Vi försöker få dig att lista ut vad du ska tänka och känna.

Du försöker lista ut var du ska flytta. Vi söker få dig att bara gå till Vortex och må bra en stund. Du är väldigt fokuserad på delen som handlar om att handla/agera. Du vill inte hålla med om det eftersom du har använd ditt sinne och försökt forma vad det är du vill ha. Det vi känner av dina vibrationer är att du har ett mycket starkare fokus på de bitar som saknas än på de delarna som redan har ordnats sig.

Var mer generell

Det du själv säger om att blir mer generell i fråga om din önskan om ett nytt hus vore bättre för dig. Ju mer generell du blir desto svagare blir de saknade bitarna. Ju svagare de saknade bitarna är, desto mindre motstånd får du, och när du har mindre motstånd så blir det lättare för Vortex att dra in dig.

När Vortex drar dig till sig, det är DÅ som idéerna kommer till dig om vad du ska göra eller gå. Alla medel som leder dig till huset kommer att bli tydliga för dig. Det handlar om att bli mindre fokuserad på själva handlandet och att försöka få något att hända. Det måste bli mer av att låta det hända.

Det enda du behöver göra

Vi är så repetitiva om det här så en del av er skulle vilja gå här ifrån skrikande av frustration. Men om vi bara kunde få dig att förstå det här på ett sätt så att ni kunde gå från det här seminariet och tänka:

”Jag har bara en sak att göra, och det är att komma i Vortex. Allt annat är totalt irrelevant. Var jag är i förhållande till det huset som jag vill ha eller behöver är totalt irrelevant, i förhållande till vad som skulle hända om jag var i Vortex. Var jag är i förhållande till min kropp, min vikt eller välbefinnande är irrelevant jämfört med om jag var i Vortex. Just nu så prioriterar jag sånt jag inte kan göra något åt, framför det jag kan göra nåt åt”.

Du kan göra något åt dina tankar

Det här är den saken som vi verkligen vill framhålla. Du kan faktiskt göra något åt dina tankar och hur det känns. Du kan göra något åt att komma in i Vortex. När du är utanför Vortex kan du inte göra någonting åt de här andra sakerna. Du kan ta action, men det kommer inte att ge några andra resultat än dem du hittills har fått.

Du har aktiverat de saknade bitarna

HS: Men jag trodde att om jag visualiserade det jag vill ha, jag mår bra när jag gör det. Jag trodde jag gjorde det.

Abe: Om du visualiserar och det gör att du mår bra, då är du i Vortex. Det enda vi har sagt till dig i detta samtal (som förresten är i absolut framkanten) är att du har aktiverat den delen där de saknade bitarna finns. Vi har känt det från dig, när du på något sätt trippat fram på tårna här om visualiseringen om vad du vill ha.  

Om inte det var sant så hade detta samtal varit över för länge sen och allt som du velat ha, skulle du redan ha.

Attraktionslagen fungerar alltid och när vi inte manifesterar det vi vill ha beror det på att vi inte är en match till våra önskningar.