En bra övning för fantastiska resultat med attraktionslagen

Den här övningen är superbra för att snabba på manifesteringar. Men det är viktigt att förstå själva grunden i övningen. Jag har själv gjort den under olika perioder i mitt liv och det var först när jag förstod själva grunden, alltså det centrala i övningen som den började ge resultat. Innan jag förstod att det viktiga är fokus på känslan av välmående så blev det bara ett slags skyfflande med ord utan egentlig mening, och därmed uteblev resultaten. Beskrivning av övningen och hur den fungerar får du här i 6 punkter:

  • 1. Övningen – gör så här

Den första delen av övningen går till så att du först skriver ner saker som du gillar att göra. Saker som gör att du kommer i ett tillstånd av välmående. Det kan vara precis vad som helst. För min egen del kan det vara promenera, meditera, måla, skriva, läsa, vara ute i naturen, lyssna på Abraham eller sätta tänderna i ett nytt område som intresserar mig. När jag gör såna saker så njuter jag av dem och jag känner riktigt hur bra jag mår.

Det viktiga här är att göra det medvetet och att fokusera på själva känslan av välmående. Att göra grejerna mekaniskt utan att känna efter, ger ingen effekt. Det centrala här är alltså fokus på känslan av välmående.

Den andra delen av övningen är att skriva ett tackbrev. Tackbrevet ska vara formulerat så att du skriver som om det redan har hänt. Ett tackbrev som innehåller tacksamhet över de saker och händelser SOM OM de redan har manifesterats i ditt liv. Här skriver du om de saker och händelser som du vill ska manifesteras.

Anledningen till att du ska skriva ner det du vill ha är att när du skriver så är du helt fokuserad på vad du skriver. Din hjärna är alltså fokuserad på att skriva och kan inte fladdra runt och tänka på andra saker. Även här gäller fokus på det du gör.

Den tredje delen av övningen är att läsa tackbrevet två gånger varje dag i åtminstone 30 dagar. Genom att läsa brevet försätter du dig i ett tillstånd där du känner hur bra det känns att ha allt det du vill ha. Dina frekvenser blir då i synk med det du skrivit och attraktionslagen kickar igång till din favör. Lika frekvenser drar till sig lika frekvenser.

Det gäller att göra och vara konsekvent, stadig och fokuserad på känslorna av välmående. Om du gör det tillräckligt konsekvent finns det bara en sak som kan hända – manifesteringen av det du vill ha. Något annat är omöjligt!

  • 2. De vibrationsmässiga komponenterna

Som jag skrev ovan så är det frekvenserna som är det viktiga i övningen. Att tänka och prata om saker som ännu inte hänt, som OM de redan har inträffat är väldigt viktigt i manifesteringsprocessen. Om dina frekvenser matchar det du vill ha, vilket de gör om du fokuserar på känslorna, så suddas gränsen ut mellan nuläget och det önskade läget.

Allting är NU, det finns inget tidigare eller någon framtid. När något är eller händer så är det NU. Du tänker på gårdagen, men du gör det NU. Du tänker på framtiden, men du gör det NU. Alltså finns det inget annat än NU.

  • 3. Resultatet av övningen – manifesteringarna

Attraktionslagen fungerar alltid och du får alltid det som dina frekvenser är en match till. Om manifesteringarna inte kommer betyder det att dina vibrationer inte matchar det du vill ha. Du kan tro att du vibrerar på en viss frekvens men så länge manifesteringarna uteblir innebär det att du inte har den frekvens som du tror du har.

I sessionen nedan berättar Hot Seatern om hur han tidigare kunde få saker att hända med viljestyrka och genom att pusha på. Han berättar också att resultaten av det inte alls varit särskilt lyckade. Hans entusiasm och lycka över vad han manifesterat med hjälp av denna övning är helt enkelt underbart. Det är fascinerande och inspirerande att höra hans fantastiska berättelse om vad som hänt honom. Man hör också på rösten hur otroligt lycklig och glad han är.

  • 4. Universum hör inte orden – universum hör andemeningen

Många tror att genom att säga de ”rätta” orden så sänder de ut frekvenser som matchar det de vill ha. I realiteten är det inte alltid så. Jag hör många använda ord som; lycka, kärlek, underbart, härligt etc men jag känner inte alltid att orden de säger matchar innebörden frekvensmässigt.

Jag brukar ta Dalai Lama som exempel. Om jag ser honom på TV så behöver han inte säga ett ord om kärlek. Jag känner riktigt hur han strålar ut av kärlek genom TV-rutan. Det är ett exempel på hur ord inte har någon effekt om personen inte menar vad den säger, och vice versa. Jag personligen väldigt sensitiv på om en person är kongruent eller ej, alltså om den verkligen menar det den säger.

I sessionen nedan säger Abraham att Hot Seatern sa ord som inte matchade vad han sände ut frekvensmässigt. Hot Seatern sa ord som; utmattande och hårt. Abraham poängterade att han inte alls menade de orden, han sa det bara för att underhålla. Hot Seatern vibrerade på en helt annan frekvens än de negativa orden som han använde. Det är också ett exempel på hur ord inte alltid matchar personens/sändarens frekvens.

  • 5. Två viktiga komponenter i manifesteringsprocessen

Många pratar om motivation och att det är viktigt men att motivera sig och att använda viljekraft för att få saker och ting att hända är ett mediokert skapande. Självklart kan du få saker att hända med viljekraft och genom att pusha på men resultaten blir helt annorlunda om du istället ser till att använda inspirationen som källa till handlande/agerande.

När du är i känslan av välbefinnande tillåter du universum att ge dig signaler som visar var och hur du ska gå tillväga. Det är inspiration, något helt annat än motivation som kommer utifrån.

Det bästa du kan göra är att träna upp dig på att känna lycka. Ja, det går att träna upp sig på det. Du kan träna dina tankar och därmed dina känslor. Det är dina tankar som skapar dina känslor. När du tränar dina tankar till att känna lycka och välbefinnande så innebär det att du samtidigt tränar dina vibrationer så att du lättare kan manifestera det du vill ha.

  • 6. Vad kommer härnäst?

Vad kommer efter att man har manifesterat det man vill ha? Stannar det där, eller vad händer? Vi har tillräckligt med önskningar som räcker till 20–30 livstider och vi slutar aldrig önska oss mer.  Men det som kommer efter att ha manifesteringen av pengarna, jobbet, kärleken etc är att strävan efter känslan av lycka och välbefinnande.

Att själva tillståndet av att vara i synk och harmoni med sitt Inre Jag, med Source-Källenergin blir det viktiga i livet. Att veta vem man verkligen är, att känna kontakten med helheten, med Source. Tillfredsställelsen och känslan av det går inte att överträffa med någon manifestering. Lyckan av manifesteringarna kan vara kortvariga, känslan av kontakt med Source och känslan av helhet är något helt annat.

  • Mina egna erfarenheter

Jag har gjort den här övningen och liknande under olika perioder av mitt liv men det var först när jag verkligen på djupet förstod de mer grundläggande principerna om universum, energi och frekvenser som det lossnade för mig. Innan dess fick jag inte de manifesteringarna som jag förväntade mig att få. Det blev mest ett mekaniskt skrivande utan känsla bakom och utan känslorna-frekvenserna som harmonierar blir det inget manifesterande.

Idag har jag kommit till ett stadie där det viktiga för mig är att vara i ”höga” frekvenser eftersom jag mår så bra då. Det har nästan blivit som ett beroende. Jag kan förstå drogmissbrukare och anledningarna till att de missbrukar droger. De vill helt enkelt komma i ”högre” frekvenser. Men det finns andra sätt än att använda droger och jag är glad över att jag har hittat ett naturligt och hälsosamt sätt.

Bieffekten av att vara i höga frekvenser är att manifesteringar av det jag vill ha kommer lättare och lättare. Numera ser jag manifesteringarna nästan som en bieffekt, något jag inte gjorde för bara ett år sedan.

När jag verkligen, verkligen vill manifestera något så använder jag den här övningen men också en del andra övningar som jag har märkt fungerar särskilt bra för mig. Något som jag kommer att återkomma till i senare artiklar.

Kom ihåg att det som fungerar för mig, inte nödvändigtvis fungerar för dig och tvärtom. Det finns inte något allenarådande recept eller one-size-fits-all när det gäller att komma i höga frekvenser så att attraktionslagen kan verka till vår fördel. Var och en av oss vibrerar på olika frekvenser och våra frekvenser är aldrig konstanta, de fluktuerar hela tiden.

Session med Abraham (Abe) och Hot Seater (HS) där Hot Seatern delar med sig av en fantastisk övning som ger resultat

HS: Jag vill berätta om en övning som jag har arbetat med och har fått fantastiska resultat med den.

Abe: Eftersom du får bra resultat med övningen så innehåller den helt korrekta vibrationsmässiga komponenter.  

HS: Ok, för 60 dagar sedan fick jag en slags uppenbarelse. Det känns lite löjligt eftersom ni har pratat om det på många gånger och på så många olika sätt. Men till slut så gick det upp ett ljus för mig och jag fattade.

Jag bestämde mig för att de närmaste 30 dagarna skulle skriva ner de saker jag gör för att jag ska vara lycklig:

”Det här är sakerna som jag gillar att göra och det här är det som jag att jag hamnar i ett positivt tillstånd.”

Ifrån början var det en kamp eftersom jag glömde bort att skriva. Listan gjorde mig helt utmattad. Men jag fortsatte och efter ett tag så kom jag in i momentum. En sak som jag också gjorde var att jag skrev ett tackbrev för alla de fantastiska resultat som hade hänt beroende på den där processen att skriva ner saker som jag är tacksam för. Alltså ett tackbrev om alla de saker som ännu inte hade hänt.

Två gånger varje dag så läste jag tackbrevet jag skrivit. Jag föreställde mig själv i Heta Stolen som om det redan hade hänt.

De vibrationsmässiga komponenterna

Abe: Låt oss prata om de exakta vibrationsmässiga komponenterna hittills. Genom att skriva brevet nu och något som ännu inte har manifesterats, men att skriva brevet precis som om det faktiskt har manifesterats så suddade du ut linjen mellan framtiden och ditt nuläge.

Du fokuserade på vibrationerna vilket gjorde att du sände ut en vibration som inte var splittrad. När en vibration inte är splittrad och när du fokuserar på den på ett konstant och stadigt sätt så kommer manifesteringen till vibrationen.

Allt är NU oavsett om du tänker på något som hände tidigare, nu eller i framtiden. När du tänker på det så är det NU.

Det var en mycket smart sak som du gjorde. Scotty som jobbar med att ställa i ordning seminarielokalen dagen innan våra seminarier säger alltid till Esther kvällen innan seminariet:

”Åh, det här var verkligen ett fantastiskt seminarium”.

Det handlar om att hitta den vibrationsmässiga frekvensen om något som kommer att hända och att praktisera den frekvensen NU.

När du gör det som du beskriver så stöttar det upp vibrationerna NU.

Resultatet av övningen – manifesteringarna som kom

manifesteringar

HS: Den andra aspekten av det är att jag var inte så specifik om vissa saker i brevet. Jag hade märkt att jag tidigare var väldigt, väldigt bra på att få saker att hända med hjälp av kraftansträngning. Jag kunde säga:

”Jag vill gå på dejt med den där personen. Jag tänker se till att det händer för hon är den rätta”.

Och sen när vi dejtat så kunde jag känna: ”Oh, nej, nej!”

Men jag var väldigt duktig på det. Jag kunde välja jobb och jag kunde tänka att det skulle bli fantastiskt. Sen fick jag jobbet och det visade sig inte alls vara något bra jobb. Därför var jag inte så specifik i mitt tackbrev.

En sak som jag alltid velat göra är att ha ett företag tillsammans med min bästa vän och jag skrev att vi äntligen skulle komma på något som skulle vara kul, kanske i något område där jag inte har någon erfarenhet. Men vi kommer att starta ett företag tillsammans.

Jag skrev också att jag äntligen kommer att hitta mitt livs kärlek. Jag skrev ner alla attribut på den här kvinnan jag ville träffa. När jag läste brevet och låtsades att allt hade hänt så upptäckte jag att jag var kär i henne. Jag kände henne inte men listan på hennes egenskaper var otrolig. Jag kände att det var den mest fantastiska kvinna i världen.

Jag skrev också att jag skulle gå ner 7 kilo i vikt men jag ska äta vad jag vill, inte träna men det kommer att bli fantastiskt.

Jag läser alltså om de här mirakulösa händelserna i 30 dagar, nu är det i 60 dagar. Under de 30 dagarna så gick jag inte ner 7 kg, jag gick ner nästan 9 kg utan att ändra på någonting.

Min bästa vän ringde mig och sa att han hade en otroligt fantastisk idé för att starta ett företag. Vi ska bli partners och jag har ingen som helst erfarenhet av den här nya branschen, men det är en bransch som jag gärna vill vara verksam i. Han sa att vi kommer att vara 50/50 partners och vi får all möjlig feed-back på idén. Det kommer att bli helt otroligt fantastiskt. Jag ska sluta mitt tråkiga jobb snart och börja med företaget på heltid.

Sen helt plötsligt så kom en kvinna som jag har haft ett gott öga till i tio år. Vi har varit väldigt goda vänner. En dag kom hon till mig och sa:

”Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag är bara tvungen att göra det. Jag är kär i dig.”

Hon är helt fantastisk, helt fantastisk och hon har precis allt som jag skrivit på listan. Allt! Jag sitter där och jag tittar på henne och säger: ”Jag, alltså är det sant, jag?”. Hon säger samma sak om mig. Jag kan knappt tro det.

Allt som jag skrev i brevet är jag nu här för att tacka för. Tack så mycket, tack! Från djupet av mitt hjärta – TACK!

Universum hör inte orden – universum hör andemeningen

Abe: Låt oss prata om de olika komponenterna här. Det är ju väldigt klart vad han har gjort. Hörde ni några ord som man önskade att han inte hade sagt. Ord som: dum och att listan han skrev var utmattande. Ord som vi vanligtvis kryper undan för, men här spelade de orden ingen roll.

Universum hör inte hans ord, han menar inte något av de orden. Han använder de orden för att underhålla oss andra.

Han praktiserade en förväntan på att det han ville ha skulle komma till honom. Det gjorde han genom att skriva en lista på vad han ville ha och prata om det som om det redan hade hänt. Genialt!

HS: Det var ena halvan, den andra halvan var att när jag gjorde de där sakerna som gör mig lycklig så sa jag inte att nu ska jag kela med min katt för någonstans finns kvinnan i mitt liv. Jag gjorde det inte för att försöka få det att hända.

Jag sa:

”Jag har skrivit ner det i brevet, jag har redan tackat Abraham och Esther och alla andra. Jag förstår, hon kommer att komma men jag vet inte när. Under tiden ska jag kela med min katt eller göra något annat på min lista över kul saker att göra.”

Abe: Hör vad du säger, det här är en viktig sak. Det han säger är att han har fattat att det finns steg 1 där du ber om det du vill ha. Steg 2 är att universum ser till att det du vill ha skapas i samma ögonblick som du ber om det. Steg 3 är att försätta sig i ett tillstånd som tillåter att det du vill ha kan komma in i ditt liv.

Det viktiga här att veta att du inte kan göra steg 1 och steg 3 på samma gång. Allt som känns bra under tiden du gör det, är ett steg 3 moment.

Två viktiga komponenter i manifesteringsprocessen

Det är två saker som du pratade om som vi tycker att det finns anledning att lyfta upp beroende på att det var så effektivt för dig.

Den första saken är att när du försöker motivera någonting att hända. När du försöker få något att hända med viljekraft. Du pratade om det lite grann. Det finns en föreställning hos dig att det finns hinder som man måste komma över och att du måste använda kraft för att få det att hända. När du istället har en mer lättvindig inställning om saker och ting är det mer troligt att du blir inspirerad att göra saker.

Inspirationen till att agera är vad vi pratar om här. När du tränar på att tänka tankar som känns bra om de saker du vill ha, så tränar du samtidigt dina vibrationer så att du kommer in i ett kroniskt tillstånd som i sin tur innebär att du tillåter det du vill ha att manifesteras.

Du hamnade i ett kroniskt tillstånd av lycka. Det du hade skrivit och det du läste gjorde att du började förvänta dig att det skulle komma. Det gjorde att du var kroniskt i detta tillstånd av lycka och förväntan. Allt som matchar den typen av momentum måste bara komma till dig.

Vi vill bara peka på skillnaden mellan att vara i den frekvensen som matchar dina önskningar till skillnad mellan att försöka få det att hända genom att anstränga sig och pusha på.

Allt som du sa är helt vibrationsmässigt exakt. Likaså kände vi att allt som du sa var vibrationsmässigt riktigt. Bra!

HS: Ok, vad händer nu? Mer av det här? Jag känner nu att jag är ett resultat av de tankar jag hade förut. Jag har redan nu tankar som kommer att skapa nya saker.

Abe: Vad kommer att hända med dig? Här är svaret på dina frågor om vad som kommer härnäst. Många här i rummet och även runt om i världen blir fascinerade av det du berättar. Många har saker på sin lista som ännu inte har manifesterats. Idén om att fokusera på sakerna på listan så att de manifesteras är verkligen exalterande.

Det är härligt att få de saker man vill ha, att den partner som du vill ha kommer till dig, att attrahera in pengarna som du vill ha. Vi förstår att alla de här manifesteringarna som du beskriver känns spännande. Vi kände också att de som lyssnade kände sig exalterade över din berättelse.

Vad kommer härnäst?

Det som kommer härnäst är upptäckten av hur tillfredsställande det är med att komma i synk och harmoni. Själva känslan av att vara i synk och harmoni med Source. Självklart är det så att när man vara i synk och harmoni så producerar det resultat. Saker manifesteras då. Att vara i synk gör också så att lösningar på tidigare problem kommer till dig. Att vara i synk gör också så att du får svaren på dina frågor. Att vara i synk och harmoni gör att pengarna, jobbet och flickan kommer.

Att vara i synk och harmoni är att vara i ett tillstånd av välbefinnande. Det gör också att du får klarhet.  

Esther sa häromdagen att ingen kan köpa det hon kände just då, ingen kan köpa den känslan av klarhet hon kände just då. Du kan inte köpa den där lyckliga känslan.

Vad som kommer härnäst är ett oavbrutet tillstånd av icke-splittrad energi. Vi har under en tid pratat om att ni har varit med om tillräckligt mycket kontraster och sorterat ut vad det är ni verkligen vill ha. Ni har gjort det så att det skulle räcka till 20–30 livstider. Med andra ord så behöver du inte mer erfarenheter för att komma underfund med vad det är du vill ha.

Vad är Vortex
Vad är Vortex?

Livet blir så underbart när du nu skördar det som finns i din Vortex; pengarna, flickan, jobbet och allt som du vill ha. Men också klarheten, det fysiska välbefinnandet, känslan av exaltering, känslan av att älska livet och känslan av värde och personlig stolthet och känslan av patriotism.

Med andra ord så kommer du att vila i den här vibrationen och veta vem du verkligen är. Det är som att göra en omstart. Det är ungefär som att återvända till rena känslan som du hade när du föddes. Skillnaden är att NU har du en Vortex som är fylld med saker som du har handplockat, detalj för detalj, livserfarenhet för livserfarenhet. Nu är du i ett tillstånd av att inte bara ta emot välbefinnande, nu är du i ett tillstånd där du kan ta emot specifika saker. Specifika val som du har satt upp på din lista. Det är härligt att vara i det tillståndet.

HS: Fantastiskt! Kan jag få ett ”Good, good, really good” (ett uttryck som Abraham ibland säger efter en riktigt bra session) från er?

Abe: Vill du att vi ska ge dig en guldstjärna?

HS: Nej, jag vill bara att ni ska säga: ”good, good, really, really good”

Abe: Räckte det inte med att du fick flickan? Var inte alla de andra saker tillräckliga? Vi har gått med dig varje steg på vägen. Vi har applåderat dig, vi har flödat genom din kropp, vi har gett dig alla känslorna av exaltering? Och nu vill du ha ord?

Abraham fortsätter med att säga:

“You did good, really good, you did really, really good. You did so very, very good. We are amazed how good you are and how good you did”.

Och vi gillar verkligen, verkligen din övning!

Relaterade inlägg:

Ett superenkelt sätt att höja dina frekvenser

3 enkla strategier för att hålla negativa tankar borta

Höj dina frekvenser steg för steg